Bucurati-va de zilele de vacanta din luna august prin activitati relaxante si creative care sa sparga rutina zilnica. Fundatia Calea Victoriei va propune scoli de vara si evenimente interactive in domenii variate: istoria filmului, vorbire in public, branding personal, tehnica mozaicului, bijuterii soutache, scriere creativa, simboluri sacre, fotografie, nutritie si machiaj. Atelierele noastre se petrec intr-o frumoasa casa de pe Popa Soare, numarul 40.

Scoli de vara la Fundatia Calea VictorieiFoto: Fundatia Calea Victoriei

In salile noastre racoroase, unde puteti savura o limonada, veti cunoaste oameni interesanti, veti descoperi noi subiecte fascinante sau va veti cultiva vechi pasiuni.

La Public speaking: Scoala de vara de Vorbire in public (5-9 august), sustinuta de Karina Nagy, vom face impreuna exercitii practice pentru a deveni buni oratori si pentru ca discursul nostru sa capete expresie verbala, gestuala si emotionala.

La Scoala de Vara de Fotografie: Film & digital(5-9 august), cu Marius Iacob , vom trece de la stadiul de fotograf amator la fotograf profesionist, cursul imbinand notiuni teoretice cu experimente practice.

La Simboluri sacre – limbaje, coduri, semne(12-16 august), veti descoperi alaturi de charismaticul Mario Barangea misterele imaginatiei simbolice si semnificatiile mandalelor, tarotului si zodiacului.

Scoala de vara de Nutritie: "Suntem ceea ce mancam" (5-8 August), cu nutritionistul Maria Plesea, initiaza persoanele care doresc sa manance sanatos, dar nu stiu de unde sa inceapa pentru a-si dezvolta o nutritie echilibrata.

De-a lungul Atelierul de Mozaic (12-14 august), cu Teodora Varzaru , vom afla istoria mozaicului si vom decora impreuna diferite obiecte, prin spectaculoasa tehnica a mozaicului.

Pentru inscrieri, detalii si informatii puteti vizita site-ul fundatiei: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/ , puteti sa ne scrieti la contact@victorie.ro sau puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22.

PROGRAM AUGUST:

Public speaking: Scoala de vara de Vorbire in public, cu Karina Nagy, 5-9 August

Scoala de vara de Nutritie: "Suntem ceea ce mancam", cu Maria Plesea, 5-8 August

Scoala de vara de Scriere creativa, cu Mario Barangea, in perioada 5 – 9 August

Scoala de Vara de Fotografie: Film & digital, cu Marius Iacob, 5-9 august

Ingredientele unei prezentari de succes, cu Iuliana Ivanov, 5-9 August

Atelier de Mozaic, cu Teodora Varzaru, 12, 13, 14 august

Scoala de vara de Pictura in ulei, cu Maria Petreanu, 12-15 august

Simboluri sacre – limbaje, coduri, semne, cu Mario Barangea, 12-16 August

Scoala de vara: Calatorie in lumea Filmului, cu Anda Cruceanu, 12-16 August

Scoala de vara de Jurnalism narativ si scriitura personala, cu Ana Maria Ciobanu, 19-23 August

Atelier de Modelaj in lut – Tehnici ale vechilor civilizatii, cu Maria Petreanu, 19 – 22 august

Atelier de antropologie a gustului: Culturi gastronomice si practici alimentare, cu Monica Stroe, 19-23 August

Introducere in psihologia lui Carl Gustav Jung, cu Monica Gaitanaru Brandusescu, 26-27-28 August