Teatrul Mignon vă invită marti, 16 iulie, la orele 20.30 sa vedeti „Moftul român” după Momente de I.L.Caragiale, un spectacol excepţional cu Lari Giorgescu, nominalizat la Gala Premiilor UNITER de anul acesta pentru „cel mai bun actor în rol principal“.

Pufuleti si pufarini Foto: Teatrul Mignon

Opt texte comice, scrise în cunoscuta notă ironică, vă conduc sau readuc în atmosfera caragialescă, cu maimuţărelile politicienilor, promisiunile deşarte, caricaturile vii – toate acestea urmând să se topească în hohote de râs – pentru că românii ştiu să facă haz de necaz.

“Moftul român” descrie atitudini, comportamente şi scene ce se regăsesc şi în realitatea actuală, în stânga şi în dreapta noastră, de-a lungul şi de-a latul drumului. “Moftul” este şi nu este un moft. Este în reforme, căi ferate, tabloide, bacalaureat, lanţuri de aur, zvonuri, averse de ploaie, reţete, vedete, marionete.

Să mergi la teatru este un moft sau nu este?

Sub bagheta actorului Lari Giorgescu se naşte un spectacol comic, o înşiruire de situaţii, ce vă va vrăji şi conduce într-o lume a râsului necontrolat şi a gândului din spatele acestuia.

Joi, 18 iulie si vineri, 19 iulie, ora 20:30 Teatrul Mignon prezinta spectacolul "Pufuleti si pufarini", cu Ionut Oprea si Johnny Badelita. Regia si scenografia spectacolului sunt semnata de Marin Puscas.

Teatru, pantomina si improvizatie. Un concept in plina dezvoltare, ceea ce implica o maxima deschidere catre orice tip de exprimare, verbala si non-verbala. Diversitatea este exprimata prin: folosirea cuvantului, inflexiunilor verbale, mimica faciala, pantomima, dar si tehnici actoricesti in insiruirea si redarea unor personaje fictive, inventate, dar si cu caracteristici inspirate din realitate si anume acele ticuri verbale, gesturi care caracterizeaza orice om obisnuit.

Pretul unui bilet la spectacolele Teatrului Mignon: 30 lei

Rezervari la contact@teatrulmignon.ro sau bilete online pe www.iabilet.ro