Grupul Editorial Trei isi asteapta cititorii la Salonul International de Carte Bookfest 2013, in perioada 29 mai – 2 iunie 2013, cu lansari de carte si noutati editoriale.

Pe perioada targului cartile editurilor Trei, Pandora M si Lifestyle Publishing au reducere de pana la 30 %. De asemenea, peste 100 de titluri vor avea pret promotional 10 lei.

Din programul evenimentelor:

- Vineri 31 mai 2013, ora 18.00, il puteti intalniti pe laureatul Premiului Goncourt 2012 – Jerome Ferrari – la standul Grupului Editorial Trei.

Autorul francez va lansa volumul Predica despre caderea Romei, pentru care a fost recompensat cu prestigioasa distinctie.

Alaturi de Jerome Ferrari se vor afla: Svetlana Carstean (scriitor), Tania Radu (traducator) si Magdalena Marculescu (director editorial Grupul Editorial Trei).

Predica despre caderea Romei relateaza povestea unui tanar care renunta la studiile sale de filosofie pentru a deschide un bar in Corsica, sperand sa creeze o oaza de pace si fericire.

Titlul cartii face trimitere la faimoasa predica a Sfantului Augustin – “Lumea este ca omul: se naste, creste, apoi moare”.

Un scriitor-filosof, cu un stil original si seducator, ne invita sa descoperim societatea noastra in contrapunct cu meditatiile Sfantului Augustin.

Jerome Ferrari a declarat ca acest roman e “o parabola despre disperarea contemporana a carei morala este optimista: sfarsitul unei lumi nu inseamna sfarsitul lumii”.

Mai multe despre toate noutatile editoriale cu care Grupul Editorial Trei isi asteapta cititorii la cea de-a opta editie a Salonului International de Carte Bookfest.