"D'ale noastre", un spectacol de teatru-dans in viziunea lui Gigi Caciuleanu, aplaudat in trei capitale europene - Londra, Paris si Bruxelles - revine la Teatrul National joi seara, la ora 20:00 (Sala mare). Marele performer al spectacolului, formidabilul Lari Giorgescu este noua revelatie a tinerei generatii de la TNB si cu siguranta un nume despre care veti mai intreba. Cu momentul Catavencu, uimitor gandit de coregraful Gigi Caciuleanu, tanarul actor electrizeaza Sala Mare a Teatrului National. Lari Giorgescu este nominalizat la Premiul UNITER pentru Cel mai bun actor in rol principal pentru rolurile din spectacolul "D'ale noastre". Gala UNITER 2013 este programata luni, 13 mai.

Foto:
  • Click pe poza pentru o galerie cu fotografii din spectacol.

"D'ale noastre" - un periplu fascinant in universul lui Caragiale, tradus prin miscare, muzica, sunete si multa culoare, cu de toate d'ale noastre, de ieri si de azi, de aici si de oriunde.

Un mare spectacol pentru o mare capitala si pentru mari capitale europene, pe care Teatrul National va invita sa nu il ratati.