Teatrul Masca deschide stagiunea in aer liber pe 1 mai cu spectacolul de statui vivante 'Umbre pe Calea Victoriei', un show 'care aduce în actualitate farmecul Bucureştiului din alte vremuri'.

'Vă aşteptăm cu drag să ne fiţi alături în noua stagiune estivală care va avea un punct forte în luna iunie când vă vom invita la a treia ediţie a Festivalul Internaţional de Statui Vivante. Miercuri, în spectacolul de deschidere, veţi descoperi o lume îndepărtată de zilele noastre, dar care ar trebui să nu lipsească din memoria oricărui bucureştean', declară Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca.

Spectacolele de statui vivante vor fi o componentă importantă a stagiunii în aer liber şi vor putea fi urmărite până în luna septembrie în parcurile bucureştene sau în turneele pe care Teatrul Masca le va avea în ţară.

O parte dintre evenimentele acestei veri vor avea loc în Parcul Herăstrău, printre care Târgul de Jucării în luna mai şi Festivalul Internaţional de Statui Vivante, la care vor participa în luna iunie laureaţi ai festivalurilor de renume din Europa. Intre 21 si 24 iunie, a treia editie a Festivalului Statuilor Vivante isi propune sa arate bucurestenilor si nu numai o parte din fata nevazuta a splendorii unei capitale prin care trec straniile fire ce unesc civilizatiile estului si ale vestului.

Accesul publicului la spectacole este liber.