Sâmbătă 27 aprilie, de la ora 17,30 şi în Duminica Floriilor de la ora 17, continuă maratonul sonor Mogosoaia ClasicFest care transformă Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia într-un templu al muzicii de cea mai bună calitate.

În prima seară, doi artisti de mare valoare violoncelistul Alexandru Moroşanu şi pianista Tatiana Moroşanu, ne vor purta în universul sonor imaginat de Paul Constantinescu şi David Popper.

A doua zi, duminică 28 aprilie, de la ora 17, vom marca împlinirea a 250 de ani de la naşterea lui Franz Danzi, printr-un recital de excepţie susţinut de Cvintetul de suflători Five, alcătuit din flautistul Graţian Papară, oboista Ana Maria Radu, clarinetistul Adrian Duminică, fagotistul Ionuţ Roşca şi cornistul Vlad Buzdugan.

De pe 20 aprilie până pe 26 mai, pentru cinci week-end-uri, Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia se va transforma într-un templu al muzicii în care vor evolua peste 30 de artişti de primă valoare.

Pentru concertele de la Palatul Mogoşoaia, opţional se va asigura transport de la staţia de metrou Parc Bazilescu, preţul unei călătorii dus-întors fiind de 8 lei. Microbuzele spre Palatul Mogosoaia vor pleca la ora 16,30.

Evenimentul este organizat de: Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, Asociaţia Culturală "Pro Valores", Radio Romania Cultural, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi ExcesMusic