Aflat la cea de-a treia editie, Festivalul 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP va incepe sambata, 30 martie, de la ora 18:00, in Sibiu. Timp de 25 de ore, fara intrerupere, publicul va avea parte de spectacole de teatru, proiectii de filme, recitaluri de poezie, workshop-uri, conferinte si concerte, dar si de evenimente mai putin conventionale. Spectacolul "Colibri" de Garret Jon Groenveld, regizat de Florin Piersic Jr., va fi prezentat sibienilor la ora 23.55, sambata, 30 martie, in Sala CAVAS a Facultatii de Litere si Arte (Bd-ul.Victoriei, nr. 5-7, Sibiu).

ColibriFoto: Doctor's Studio

COLIBRI de Garret Jon Groenveld

Regia: Florin Piersic Jr.

cu: Laurentiu Banescu si Daniel Popa

Scenografia: Summer Wood

Coregrafia: Silvia Calin

"If you can walk, you can work!"

"Regizorul Florin Piersic jr. mizeaza pe atmosfera stranie, cu doua variante caricaturale de Estragon si Vladimir (Daniel Popa si Laurentiu Banescu, precisi si sincronizati) care nu mai asteapta sosirea unui Godot necunoscut, ci se joaca de-a Dumnezeu, un joc periculos atunci cind limita intre calau si victima devine fluida. [...] "Colibri" este un spectacol cu o structura lineara care, odata asezat in tipar, se dezvolta coerent, ca o mica lucrare camerala. Surprizele sunt copertile, doua numere muzicale care impacheteaza ironic povestea. Jucat la Godot cafe-teatru si la Green Hours 2 (stadionul Dinamo), Colibri depaseste nivelul unui spectacol de bar, adica un show mai mult sau mai putin haios, dar usor accesibil. Colibri obliga spectatorul la evaluarea propriei personalitati." - Oana Stoica, Dilema Veche

Cu piesa COLIBRI, dramaturgul american Garret Jon Groenveld a castigat The Internationalists 2012 Global Playwriting Contest. In competitie s-au aflat 165 de texte din 26 de tari. COLIBRI a avut premiera mondiala pe 17 noiembrie 2012, la Godot Cafe-Teatru, in prezenta autorului.

COLIBRI reprezinta prima productie Doctor's Studio www.doctorsstudio.org.

Festivalul 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP este organizat sub sloganul "Respira. Teatru" si are ca principal scop, pe langa celebrarea Zilei Mondiale a Teatrului, crearea cadrului de manifestare artistica pentru companiile de teatru independent din Romania si mai ales pentru tinerii actori aflati la inceputul carierei.

Biletele pot fi cumparate din urmatoarele locatii:

LIBRARIA HUMANITAS "CONSTANTIN NOICA"

Str. Nicolae Balcescu, nr. 16, Sibiu

AGENTIA TEATRALA

Bulevardul Nicolae Balcescu nr. 17, Sibiu

ATRIUM CAFE

Piata Mica Nr. 16, Sibiu