"Intotdeauna ne-am intrebat ce s-ar intampla daca s-ar intalni femeile lui Shakespeare si ar vorbi. Un spectacol despre barbati, cu femei, un spectacol in care vorbim despre o tensiune erotica din relatia barbat-femeie si sunt 4 ipostaze ale sexualitatii feminine din operele lui Shakespeare", a povestit actrita Smaranda Caragea intr-un interviu acordat HotNews.ro despre "The Red Light Shakespeare Project". Un spectacol cu Smaranda Caragea, Theodora Stanciu, Xing Elena Ling si Alexandra Salceanu, in regia Alexandrei Popescu si scenografia Mariei Nicola, va asteapta vineri seara, la ora 21:00, la Carol 53 (bulevardul Carol nr. 53 din Bucuresti).

Foto:
  • CLICK PE POZA PENTRU O GALERIE CU FOTOGRAFII DIN SPECTACOL.

Making of The Red Light Shakespeare Project:

The "Red Light Shakespeare" Project este un spectacol pus la cale in urma unor fantezii nascute la niste pahare de sampanie. Nu este neaparat o piesa de teatru, cat bucuria de a intruchipa fantezii mai mult sau mai putin cuminti. Este rezultatul a 28 de zile de pauza in care 6 fete si-au pus dorintele teatrale pe versurile lui Shakespeare si pe muzica baietilor de la Rain Dogs.

"Am adus la viata o Julieta care emana sexualitate prin toti porii in felul ei ingenuu. Atat de ingenua cat poate fi Smaranda Caragea in costum de scolarita, petale de trandafir si tot tacamul. O scorpie, o Catarina pe care orice barbat ar lasa-o sa-l lege de toate caloriferele din casa si pe care o udam pana la piele numai asa, pentru ca arata fenomenal. O scorpie care stie sa guste si bucuria de a se supun. O Theodora Stanciu de la care nu te vei putea abtine. O doica tanara, cum numai cele mai nastrusnice vise pot inchipui, care depaseste cu mult tiparele realitatii si de la care Julieta sigur a mostenit bucuria pentru jocul de-a faneziile. O Xing Elena Ling pe care o imbracam sumar cu inimioare din latex negru. Si nu in ultimul rand o sotie, o Adriana din Comedia Erorilor, la care nici Shakespeare nu se astepta, in care clocoteste dorinta. Genul de sotie care te asteapta cu cina perfecta, pe tocuri, goala. O Alexandra Salceanu pe care nu o vei uita curand si datorita careia pun pariu ca multe doamne vor simti nevoia sa isi schimbe tinuta in care isi asteapta sotii."

Rezervari la numerele de telefon 0721 133 238 sau 0722 352 289 (intre orele 10.00-22.00).