​Vrajitoare, gospodina, matroana, cersetoare, indragostita ingenua, sotie sau Julieta in costum de scolarita, imprastiind petale de trandafiri. Smaranda Caragea (27 de ani), actrita cu bucle roscate si voce inconfundabile, te uimeste mereu cu lejeritatea cu care trece de la un rol la altul, uneori in acelasi spectacol. A debutat la doar 10 ani, dar a facut 2 ani de Psihologie pentru ca trebuia sa faca "si ceva serios pe langa teatru". A jucat pe scenele de la Odeon, Comedie, Opera, Opereta, Arcub si este o prezenta constanta si in spectacolele din spatii independente. In film, Cristian Mungiu i-a incredintat rolul Roxanei din "Amintiri din Epoca de Aur". Actrita Smaranda Caragea, vocea romaneasca a celebrei Hannah Montana, vine in redactia Hotnews.ro pentru o discutie online despre personajul din spatele personajelor ei, cum isi gasesc drumul tinerii actori, teatrul independent si cursurile de actorie pe care le preda celor mici si celor mari.

Smaranda Caragea in redactia Hotnews.roFoto: HotNews.ro
  • Puneti intrebari invitatei folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.
  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu au legatura cu temele anuntate sau care constau in atacuri la persoana.

Saptamana aceasta o vedeti pe Smaranda in rolul deja celebrei roscate care angajeaza un detectiv particular sa il caute pe Dumnezeu, adica Bullets over Lipscani, joi la ora 19:00 la The Artist Studio (strada Selimbar nr. 1) si in The Red Light Shakespeare Project - un spectacol pus la cale in urma unor fantezii nascute la niste pahare de sampanie, in care 6 fete si-au pus dorintele teatrale pe "versurile" lui Shakespeare si muzica pe umerii baietilor de la Rain Dogs - vineri, la ora 21:00, la Carol 53, in Bucuresti.

Click aici pentru CV-ul actritei Smaranda Caragea.

Smaranda Caragea in Bullets over Lipscani (Godot Cafe Teatru):

Smaranda Caragea in Vitelul de aur (ArCub):