Centrul pentru Proiecte Cultural al Primăriei Bucureşti (ArCuB) începe luna februarie cu avanpremiera unui nou proiect teatral, spectacolul 'Însemnările unui nebun' de Nikolai Vasilievici Gogol, în regia lui Felix Alexa, informează Agerpres.

Spectacolul va putea fi vizionat vineri, de la ora 20,00, la Sala ArCuB din strada Batiştei şi va fi urmat de alte cinci reprezentaţii pe 2, 3, 7, 8 şi 15 februarie.

Pe scenă vor urca actorul Marius Manole şi violonistul Alexander Bălănescu. Scenografia este semnată de Diana Ruxandra Ion.

Spectacolul este construit din poveştile pline de candoare ale unui nebun, care-şi exprimă dragostea şi frustrările cu umor şi înţelepciune.

'Mă bucur foarte tare că am reuşit ca aici, la ArCuB, să adun laolaltă, într-un proiect pe care l-am gândit ca fiind o îmbinare între teatru şi muzică, un muzician extraordinar, violonistul şi compozitorul Alexander Bălănescu şi un mare actor, Marius Manole, care ne surprinde cu fiecare rol. Aventura noastră în lumea fascinantă a nebuniei gogoliene a fost o şansă de a evada din banalitatea şi vulgaritatea lumii înconjurătoare. Sper să fie la fel şi pentru publicul, pe care îl aşteptăm cu drag la spectacol', spune regizorul Felix Alexa în comunicatul citat.

Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14) şi online pe bilete.arcub.ro.