"Colibri", in regia lui Florin Piersic Jr., cu Laurentiu Banescu si Daniel Popa, se joaca miercuri, 23 ianuarie, la ora 20:30, la Green Hours 2 (la bazinul de inot din incinta Stadionului Dinamo). Colibri, de Garret Jon Groenveld, este prima productie Doctor's Studio. Povestea din Colibri ("If you can walk, you can work.") are loc intr-un viitor destul de apropiat in care, daca nu ai un loc de munca de mai mult timp, esti trimis catre biroul de somaj.

Daniel Popa si Laurentiu Banescu in ColibriFoto: Doctor's Studio

Doctor’s Studio & Teatrul LUNI prezinta MIERCURI, 23 IANUARIE, ORA 20.30 la Green Hours 2 (la bazinul de inot din incinta Stadionului Dinamo):

COLIBRI de Garret Jon Groenveld

Regia: Florin Piersic Jr.

Personaje:

UNU: Laurentiu Banescu

DOI: Daniel Popa

Coregrafia: Silvia Calin

Scenografia: Summer Wood

Afis: Amandine Banescu

"Cine ma va auzi saptamanile astea spunand din senin in conversatiile cotidiene sa stie ca nu sunt complet nebun. Cel putin nu mai nebun ca Florin Piersic Jr. care se joaca cu propria genialitate nu doar omorand timpul (trimitere, da?), ci si cautand emotia intr-o lume in care orice tip de sentiment e atrofiat. Asa cum pasarea colibri bate de jdeori pe secunda din aripi, la fel Daniel Popa si Laurentiu Banescu te lovesc cu poante si efecte comice marca FPJr de nu mai stii de tine. Si cum umorul de calitate are si tragism, spectacolul Colibri iti dezvaluie pentru putin emotia copilariei, pentru a o pierde pentru totdeauna. Din pierderea a tot ce e mai drag renaste dansul vietii, asa cum nu-l voi mai vedea cred niciodata, mai expresiv si mai bogat ca la Doctoru’ si Mickey. De-aia, din cand in cand, o sa dansez si eu in conversatii ca o " - Andrei Runcanu

Cu piesa Colibri, dramaturgul american Garret Jon Groenveld a castigat The Internationalists 2012 Global Playwriting Contest. In competitie s-au aflat 165 de texte din 26 de tari. Colibri a avut premiera mondiala pe 17 noiembrie 2012, la Godot Cafe-Teatru, in prezenta autorului.