Regizorul Serviu Nicolaescu (82 de ani) este internat la Spitalul Elias din Bucuresti dupa ce a cazut si si-a rupt cateva coaste, anunta Realitatea Tv. Initial, regizorul a primit ingrijiri medicale si a fost externat dupa accident, insa ulterior starea sa s-a agravat, iar el a revenit in spital. Potrivit sursei citate, Sergiu Nicolaescu ar putea fi supus unei interventii chirurgicale din cauza complicatiilor aparute.

Sergiu NicolaescuFoto: AGERPRES

Surse neoficiale citate de StrileProTv.ro sustin ca starea de sanatate a lui Sergiu Nicolaescu s-ar fi inrautatit in ultimele zile, iar el ar avea complicatii la plamani, in urma traumatismului suferit recent. Medicii au doua variante: fie e o acumulare de lichid in plamani, fie una dintre coastele rupte i-ar fi atins un plaman.

Pe 12 decembrie, la finalul mandatului de senator, Sergiu Nicolaescu a transmis un mesaj de la tribuna Senatului: "Mai am putini ani de trait, vreau sa va spun un sincer ."

La mai putin de o saptamana de atunci, indragitul regizor a suferit un accident stupid in curtea casei sale, in urma caruia si-a fracturat cateva coaste: "Am alunecat si am cazut pe gheata, atunci cand voiam sa merg spre garaj! Am cazut pe spate si mi-am rupt cateva coaste, dar nu-mi fac griji, pentru ca nu este prima data cand mi se intampla. Acum trebuie sa stau in pat pana se lipesc la loc, pentru ca se stie ca se refac mai greu", a declarat regizorul.