Marti, 18 decembrie, de la 19, in Club Prometheus, se lanseaza numarul 9 al Revistei de Povestiri, intr-un eveniment inimos si jucaus. Din coperta a fost decupata o inima, asa ca cititorii vor avea vedere directa la editorial! In numarul 9 veti citi atat texte scrise de colaboratorii nostri (printre care si Marius Chivu si Iv cel Naiv), cat si texte de la autori noi - Bianca Leuca, Ovidiu Bufnila, Cristi Lavin, Augustin Mocanu, Ovidiu Pecican, Raluca Sidon, Alexandra Recasan.

Lansarea va fi creativa si originala ca de fiecare data, cu 30 de cozi mov, impodobire in cuplu, concurs de legat mustati cu mainile in sosete de Craciun, turta dulce si propuneri de horoscop fantastic pentru 2013. Oferta de Craciun din magazinul online al revistei va fi valabila si la eveniment.

Participantii sunt rugati sa aduca orice pot dona pentru ONG-ul Casa Ioana, care are grija de oamenii fara adapost.Pentru ultimele vesti, urmariti pagina evenimentului.

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revista literara de fictiune scurta, jucausa si plina de imaginatie, cu frecventa lunara. Revista este publicata de asociatia Brain Fitness, care isi propune sa stimuleze creativitatea prin proiecte culturale si educative. Asociatia beneficiaza de ajutorul buticului de creatie Teaser (design).