Luiza Zan, una dintre vocile de exceptie ale jazzului romanesc, revine pe scena Godot Cafe Teatru alaturi de Mircea Mutulescu (voce), Albert Tajti (pian) si Daniel Dumitrana (contrabas). Sambata, 24 noiembrie, la ora 22:00, cei patru se reunesc intr-un concert in scop caritabil, in colaborare cu Asociatia "Darul Sunetului".

Concert Luiza ZanFoto: Godot Cafe Teatru

Luiza Zan, una dintre vocile de exceptie ale jazzului romanesc, desemnata "Muzicianul anului 2011" in cadrul ultimei editii a Galei Premiilor de Jazz, revina pe scena Godot Cafe-Teatru. Cu un palmares de concerte si evenimente artistice coplesitor, artista s-a avantat de curand in zona teatrului, semnand muzica ultimului spectacol al lui Radu Afrim, "Napasta".

Sambata, 24 noiembrie, Luiza se infatiseaza din nou publicului pe scena Godot, cu un bagaj de melodii emotionante, profunde, cantate in limbi exotice. Va concerta alaturi de "muzicieni vii", cum ii place cantaretei sa-i numeasca: Mircea Mutulescu (voce), Albert Tajti (pian) si Daniel Dumitrana (contrabas) - iar surprizele se vor tine lant.

Concertul are un scop caritabil - strangerea de fonduri pentru dotarea cabinetului de audiologie al spitalului de copii M.S. Curie - Budimex Bucuresti. Desi este cel mai mare spital de copii din Romania, institutia nu a avut pana acum posibilitatea testarii auzului la copilul mic si la nou-nascut. Dotarea acestui cabinet va facilita accesul la un diagnostic si o interventie timpurie, esentiale pentru recuperarea in cazul copiilor cu deficiente de auz.

  • CLICK AICI pentru programul complet al spectacolelor de la Godot Cafe Teatru.

"Darul Sunetului" este o organizatie non-guvernamentala, non-profit si cu beneficiu public, ce are ca scop reprezentarea intereselor tuturor persoanelor cu deficiente de auz din Romania. Obiectivul principal este imbunatatirea situatiei persoanelor deficiente de auz, prin sprijinirea integrarii sociale si profesionale.

Godot Cafe-Teatru propune un concept unic, imbinand fizionomia unei cafenele cu cea a teatrului clasic. Este un spatiu multicultural elegant, cu atmosfera interbelica, dotat cu scena, cortina si pian. Un loc in care pur si simplu te simti bine. Dedicat exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezinta in fiecare seara spectacole de teatru contemporan, concerte, impro-show-uri, proiectii de film sau expozitii de fotografie. Din noiembrie 2010, cand si-a deschis portile, Godot a fost gazda unui numar impresionant de artisti care au sustinut spectacole si concerte cu sala plina. La Godot, cafeaua se serveste alaturi de artistii preferati, in fiecare zi, pe Str. Blanari nr. 14.