Joi, 1 noiembrie 2012, de la ora 20, la Sala Savoy a Teatrului de Revistă “Constantin Tanase” (Calea Victoriei nr. 33) va avea loc “DRUM CAFE la TĂNASE” - premiera primului spectacol 100% interactiv de percutie din Romania.

Programul reprezentaţiilor acestui spectacol inedit este:

- Joi, 15 noiembrie, ora 20.00

- Miercuri 28 noiembrie, ora 20.00

- Miercuri 5 decembrie, ora 20.00

- Joi, 20 decembrie, ora 20.00

Preţul unui bilet este de 30 lei.

“DRUM CAFE” au fost invitaţi în spectacolul “COMEDIE PE TITANIC”, premiera estivala a actualei stagiuni a Teatrului de Revistă “Constantin Tanase” care s-a jucat la Teatrul de Vară “Herastrau” şi care va fi reluat la Sala Savoy şi în această Stagiune. Succesul virtuozilor percuţionişti care au interacţionat şi atunci cu publicul a fost unul extraordinar.

I Drum, U Drum , We Drum…

Bazat pe experienta “DRUM CAFE”, acesta este un spectacol de percuţie interactivă în care toată lumea cântă pe ritmuri afro-americane, care îţi oferă bucuria de a simţi energia şi vibraţia ritmului creat de spectator alături de ceilalţi împreună cu Echipa “DRUM CAFE”.

“iDrum” este spectacolul în care vedeta este SPECTATORUL. Toţi spectatorii primesc câte un Djembe (o tobă) african şi alte instrumente de percuţie şi cântă împreună cu artiştii de pe scenă.

“iDRUM” este un spectacol creat special pentru publicul larg pasionat de muzică, ritmuri şi vibratiţ de beat. “iDRUM” este o sursă de energie pozitivă pe care o creează chiar publicul pe ritm şi beat de tobe africane, cu tuburi muzicale, shakere şi body percussion.

Echipa “DRUM CAFE - iDrum 2012”:

Fabian Sanchez (Columbia), lider - djembe, repenike, voce

Ati de Chile (Chile) - congas, djembe, toba mare, efecte

Cristian Melak- Ciupi (Cluj Napoca) - toba mare, toba mica, djembe, efecte

Claudiu Buna (Arad) - djembe, efecte

Jairo Huertas (Columbia) - djembe, efecte

Drumcafe este lider mondial în evenimente de percuţie interactivă şi organizează astfel de spectacole. S-a dezvoltat rapid, fiind prezent în peste 20 de ţări, în numai 12 ani, tocmai pentru ca a înţeles şi a ştiut să demonstreze valoarea şi impactul unic al acestui tip de experienţă interumană. La evenimentele Drumcafe au participat personalităti precum Bill Clinton, Nelson Mandela, George Bush, Peter Gabriel Will Smith, Nicole Kidman etc.

Drumcafe a fost prezent şi în spectacolul de deschidere al Olimpiadei de la Beijing 2008.

Incepută acum 12 ani la Johannesburg, Africa de Sud sub titulatura de drum circles, activitatea a avut succes rapid adresându-se oricărui tip de spectator, fără limită de vârstă, indiferent de nivelul cunoştintelor de percuţie!

Ideile de bazaă transmise şi comparaţia metaforică la care ne duce gândul atunci când trecem printr-o astfel de experienţă fac dintr-un astfel de show o activitate ideală pentru orice spectator. O şedinţă de percuţie de grup durează între 20 - 60 de minute. Ea traversează orice bariere ar exista între oameni şi îi motivează să facă lucruri bune împreună. Ritmurile africane “apelează” la instinctele de luptători şi ne încarcă cu o extraenergie de care toti avem nevoie, se arata in comunicatul teatrului.

Drumcafe a transformat aceasta activitate într-un “produs” de top, adresabil unui număr foarte mare de “clienţi”: organizaţii – pentru dezvoltarea echipelor, ca parte a programelor de leadership, ca parte a oricarui tip de întâlnire, conferinţă, ca instrument de comunicare în interiorul şi în afara organizaţiei ori ca moment artistic exotic şi de entuziasm colectiv cu ocazia oricarui eveniment.