Undeva, in mijlocul desertului, se filmeaza un horror cu caracatite uriase care rapesc blonde de la benzinarii si le devoreaza. Personajele lui John Patrick-Shanley sunt monstri magnifici, care te surprind uneori prin cinismul lor, iar alteori prin candoarea cu care incearca sa para titani din vechile capodopere hollywoodiene. Spectacolul este un carnagiu care urmareste transformarea lui Victor, un tanar scenarist nevinovat si inca plin de iluzii, intr-o fiara. Este nasterea unui lucru inspaimantator: un regizor de film.

MonstersFoto: Godot Cafe Teatru

Spectacolul "Monsters", dupa John Patrick-Shanley, in regia lui Eugen Gyemant (Bullets over Lipscani, Julius Caesar, Vitelul de aur) are premiera la Godot Cafe Teatru pe 31 octombrie, la ora 20:00.

"Monsters" ii are in distributie pe Ilinca Manolache, Smaranda Caragea, Mihai Smarandache si Dan Radulescu. Scenografia este semnata de Tudor Prodan.

Undeva, in mijlocul desertului, se filmeaza un horror cu caracatite uirase care rapesc blonde de la benzinarii si le devoreaza.

Bradley e un veteran al filmelor de 8 milioane de dolari, filmate cu 5 milioane si vandute cu 2 pe casete video. A produs in toata cariera lui 472 de filme, dintre care 34 erau cu caracatite uriase. E un rechin din generatia lui Hunter Thompson si Phillip K. Dick, si creierul si cariera lui au fost facute praf cu toate drogurile care exista pe pamant, deodata.

Brenda, o hippioata buddhista care a facut autostopul de pe o coasta pe cealalta a Americii ca sa ajunga la Holywood si sa-l sfasie cu coltii, e o masinarie de razboi, cu un singur obiectiv: sa o scoata pe cealalta actrita din film.

Colette e o diva alcoolica si blazata, care s-a plictisit atat de tare de industria filmelor cu vampiri extraterestri de pe Venus, incat ar prefera sa vanda mere in zapada si sa ii lipseasa cativa dinti din gura, dar sa mai aiba inca putina demnitate.

Personajele lui Shanley sunt monstri magnifici, care te surprind uneori prin cinismul lor, iar alteori prin candoarea cu care incearca sa para titani din vechile capodopere hollywoodiene.

Spectacolul este un carnagiu care urmareste transformarea lui Victor, un tanar scenarist nevinovat si inca plin de iluzii, intr-o fiara. Este nasterea unui lucru inspaimantator: un regizor de film.