Miercuri, 24 octombrie, muzica si dansul isi dau intalnire pe scenele Operei bucurestene. Publicul va putea viziona spectacolul de dans contemporan pe muzica „Simfoniei fantastice” de Hector Berlioz, la Sala Mare si spectacolul muzical - coregrafic pe muzica lui Gershwin, la Sala Studio.

  • Miercuri, 24 octombrie, ora 19.00, Sala Mare

Spectacol de dans contemporan „Simfonia fantastică” de Hector Berlioz

“Simfonia fantastică” de Hector Berlioz, spectacol de dans contemporan care poartă semnătura balerinului şi coregrafului Gigi Căciuleanu, este o incursiune în lumea visului, în care imaginea iubitei se împleteşte cu cea a unei societăţi uneori monotonă, alteori dinamică, şi în care sentimentul se exprimă cel mai adesea prin mişcare.

  • Miercuri, 24 octombrie, ora 19.30, Sala Studio

„Seară Gershwin” - spectacol muzical - coregrafic, spectacol SEOB

La Studioul Experimental de Operă şi Balet „Ludovic Spiess” din cadrul Operei Naţionale Bucureşti pătrund armoniile muzicii cu specific american semnate de compozitorul George Gershwin. Protagoniştii serii sunt solistele Mădălina Stan şi Sorana Negrea, alături de tenorul Filip Ristovski, acompaniaţi de pianista Lidia Butnariu, care aduc împreună, în Sala Studio, prin muzică, o seară 100% americană.