Sambata, 20 octombrie, la ora 22:00, Luiza Zan canta alaturi de saxofonistul Nicolas Simion si de chitaristul Ciprian Pop, la Godot Cafe-Teatru. Luiza Zan, una dintre marile voci ale jazz-ului romanesc, desemnata "Muzicianul anului 2011" in cadrul ultimei editii a Galei Premiilor de Jazz, revina pe scena Godot Cafe-Teatru.

Concert Luiza ZanFoto: Godot Cafe Teatru

Alaturi de ea vor concerta Nicolas Simion, muzician de renume international admirat pentru calitatile sale de compozitor, aranjor si poli-instrumentist improvizator la saxofoane, bass-clarinet si taragot, si chitaristul Ciprian Pop, un tanar si talentat acompaniator si armonist. Trioul va anima sala de pe Blanari nr.14 sambata, 20 octombrie, incepand cu orele 22:00, intr-un concert intitulat simplu "Jazz Night".

Luiza Zan este solista, compozitoare, textiera si profesoara de jazz vocal la Universitatea de Muzica din Bucuresti. Pe scena, impresioneaza prin aparitiile discrete, elegante si prin vocea calda, patrunzatoare, cu modulatii si tranzitii fluide de la un stil muzical la altul. In cei 25 de ani de cariera, a castigat numeroase premii la festivaluri nationale si internationale (Montreux Jazz Festival in 2003 si 2004, Gala Premiilor de Jazz organizata de Radiodifuziunea Romana in 2004), cantand alaturi de nume importante ale muzicii precum Rick Condit (saxofonistul Ellei Fitzgerald), Mircea Tiberian, Romeo Cosma, Ion Baciu Jr., Armen Donelian, Jurgen Bothner, Arthur Balogh, Vlaicu Golcea, Vlad Popescu, Sorin Romanescu, Electric Brother sau Dj Vasile. In 2011, alaturi de artisti din Romania si Statele Unite, a pus bazele proiectului Synergy: An Independent Romanian-American Music Experience, promovat printr-un turneu national.