Teatrul de Animație Tandarica va fi prezent, ca de fiecare data, la Festivalul International al Teatrelor de Papusi si Marionete " Puck", din Cluj, editia a 11-a, de data aceasta cu doua reprezentatii ale spectacolului "Frumoasa si Bestia", anunta institutia teatrala.

Asadar, copiii clujeni cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani sunt asteptati de Frumoasa si Bestia, luni 15 octombrie, de la orele 10.00 si 12.00 pentru a fi martorii unui "spectacol surpriza".

Frumoasa si Bestia este un spectacol realizat pe textul si in montarea regizorala a lui Cristian Pepino. Scenografia, costumele si papusile sunt semnate Cristina Pepino. Muzica: Dan Balan

Distributia: Daniel Stanciu / Gabriel Apostol, Cristian Mitescu / Paul Ionescu, Mariana Zaharia / Eugenia Barbu, Lili Gavrilescu / Andreea Ionescu, Geo Dinescu / Daniela Ruxandra Mihai, Marin Fagu / Viorel Ionescu, Dora Ortelecan Dumitrescu / Ana Maria Balescu, Dan Codreanu / Adrian Lefter

„Frumoasa si Bestia" este unul dintre cele mai celebre basme in care copiii pot descoperii aventura unui print fermecator si straniu totodata, servitori nevazuti si multe elemente magice. Este una dintre putinele povesti in care personajele principale, inainte de a se indragosti, se cunosc foarte bine, patrund unul in sufletul celuilalt. Adevaratul mesaj al povestii, pe langa cel care spune ca dragostea adevarata invinge intotdeauna, este acela ca adevarata frumusete trebuie cautata in interiorul fiecaruia dintre noi.