Vineri, 12 octombrie, la 21:30, Godot Cafe-Teatru prezinta "Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca" de Rajiv Joseph, semnat de regizorul american Ryan Whinnem. Iubitorii teatrului sunt invitati sa-i urmareasca pe actorii Tudor Aaron Istodor si Simona Cuciurianu intr-o drama cu accente comice despre accidente, rani... si dragoste.

Afisul spectacoluluiFoto: Godot Cafe Teatru

"Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca" spune povestea lui Doug (Tudor Aaron Istodor) si Kayleen (Simona Cuciurianu) pe parcursul a 30 de ani de viata, din copilarie pana la varsta de 38 de ani. Relatia dintre ei este urmarita intr-un stil tragicomic din perspectiva ranilor care ii aduc, periodic, impreuna, uniti intr-un mod unic si de neinteles pentru restul lumii.

Dramaturgul Rajiv Joseph construieste o poveste convingatoare, neconventionala, despre natura viscerala a iubirii (ne)impartasite. Salturile temporale succesive dintre scene dezvaluie spectatorului franturi din relatia dintre Doug si Kayleen, in timp ce acestia se apropie unul de celalalt sau se distrug reciproc prin rani reale si imaginare. Piesa, prezentata la Godot in premiera pe tara, exploreaza cu umor harta relatiilor interumane, presarata cu ochi vineti, rani infectate si dragoste.

Autorul Rajiv Joseph este una dintre noile revelatii ale teatrului american, castigand numeroase premii precum NEA Award pentru cea mai buna piesa si Whiting Writers Award. In 2010 a fost finalist in cursa pentru Premiul Pulitzer, cu piesa "Bengal Tiger at the Baghdad Zoo".

Regizorul american Ryan Whinnem este director al Companiei de Teatru "Vacant Lot" in New York. A colaborat cu "Milwaukee Shakespeare", "The Folger Theatre" si "The Shakespeare Theatre" si a lucrat ca regizor in Boston, Baltimore, Washington DC si New York City.

"Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca"

Regia: Ryan Whinnem

Distributia: Tudor Aaron Istodor, Simona Cuciurianu

Scenografia si afisul: Tudor Prodan

Spectacol produs de Asociatia Pro Drama, Teatrul Fara Frontiere si Godot Cafe-Teatru; Sponsor: Brancoveanu Vinars