Ştefan Hruşcă revine pe 20 decembrie pe scena Sălii Palatului cu un nou spectacol de colinde, informează un comunicat Agerpres. 'Concertul de Crăciun nu este un concert oarecare. Este o legătură sufletească şi spirituală care se naşte prin colind între mine şi public, deoarece colindul este un cântec de stare, pe care nu poţi să-l cânţi oriunde, oricând şi oricum. Eu nu doar cânt, eu simt fiecare colind', declara Ştefan Hruşcă, citat în comunicat.

În acest an, invitat special în spectacol este Corul Naţional de Cameră 'Madrigal', un simbol al interpretării corale româneşti, care în 1968 a înregistrat primul disc românesc de colinde.

Emoţia şi bucuria reîntâlnirii cu Ştefan Hruşcă va fi anul acesta dublată şi de lansarea unui nou album de colinde al artistului - 'La mijlocu' cerului'. Albumul s-a născut din dorinţa artistului de a împărţi cu publicul tot ce e bun şi adevărat în cântecul românesc.

Albumul 'La mijlocu' cerului' este, totodată, invitaţia lui Ştefan Hruşcă de a ne preţui valorile şi tradiţiile autentice.

Artistul anunţă, de asemenea, că în luna decembrie va porni 'la colindat' şi în ţară, într-un amplu turneu naţional.

Biletele pentru spectacolul de la Bucureşti se pot achiziţiona la mai multe categorii de preţuri: categoria VIP - 200 de lei, categoria I - 150 de lei, categoria a II-a - 100 de lei şi categoria a III-a - 50 de lei. Tichetele se pot cumpăra de la casa de bilete a Sălii Palatului, oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro, dar şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro.