La inceput de stagiune echipa Teatrului Bulandra pregateste trei spectacole noi: 'Lear(a)' de William Shakespeare, in regia lui Andrei Serban, 'D'ale carnavalului' de I. L. Caragiale, regizat de Alexandru Darie si 'Obiceiuri necurate' de Tom Smith, un masterclass-ul condus de Mihai Constantin cu participarea extraordinara a actorului Gelu Nitu. Miercuri, 3 octombrie, se va ridica cortina stagiunii 2012-2013 cu spectacolul 'Voiajul domnului Perrichon' de Eugene Labiche, în regia Dinu Cernescu.

In aceasta saptamanala Teatrul Bulandra mai puteti viziona spectacolele: 'Mamouret' de Jean Sarment, regia Dinu Cernescu, pe 6 octombrie, şi 'Arta' de Yasmina Reza, regia Cristi Juncu, pe 7 octombrie, la Sala Liviu Ciulei, şi 'Scaunele' de Eugen Ionescu, în regia lui Felix Alexa, tot pe 7 octombrie, la Sala Toma Caragiu.

La Sala Liviu Ciulei (Laborator) se pregatesc trei premiere noi pentru Laboratorul de noapte - cel mai nou proiect al Teatrului Bulandra care a debutat la sfarsitul stagiunii trecute cu spectacolul Arlechino moare... după: Nikolai Evreinov.

Casele de bilete de la Sălile Toma Caragiu şi Liviu Ciulei sunt deschise zilnic între orele 12,00 şi 20,00, iar preţul biletelor este de 37,8 lei (cat. I) şi 18,9 lei (cat. a II-a).