Teatrul de Sufragerie si Godot Cafe-teatru au primit Premiul pentru Cel mai bun spatiu de teatru la cea de-a doua editie a Maratonului Teatrului Independent, cel mai amplu festival de teatru independent din Romania. Cea mai buna actrita a fost desemnata Nicoleta Lefter, pentru rolul din "Trei femei inalte". Spectacolul "Bullets over Lipscani" a dat doi castigatori: Catalin Babliuc a fost desemnat cel mai bun actor, iar Eugen Gyemant cel mai bun regizor. Premiile au fost acordate in urma voturilor spectatorilor. Fiecare categorie a primit o nota la finalul spectacolului, de la 1 la 10. Castigatorii au fost cei care au avut mediile cele mai mari.

Premiile Maratonului Teatrului Independent 2012:

  • Premiul pentru Cel mai bun spatiu de teatru - Teatrul de Sufragerie si Godot Cafe-teatru.
  • Cea mai buna scenografie i-a revenit lui Ramon Gorjanu, pentru decorul si costumele din spectacolul Incurca lume.
  • Premiul special Asociatia Teatrul.ro pentru sectiunea OFF a fost acordat coregrafilor Galea Bobeicu (Heil Love) si Cristian Osolos (Carusel).
  • Cea mai buna actrita a fost desemnata Nicoleta Lefter, pentru rolul din Trei femei inalte.
  • Cel mai bun actor a iesit Catalin Babliuc - Bullets Over Lipscani.
  • Cel mai bun regizor a fost ales Eugen Gyemant - Bullets Over Lipscani.
  • Cel mai bun spectacol: Incurca lume, regia Catalin Bugean.

"A fost o cursa lunga, frumoasa, a fost mult teatru independent si suntem mandri ca avem ce oferi publicului nostru!", spun, la final, organizatorii festivalului.

Asociatia Teatrul.ro, in parteneriat cu ArCuB, a organizat, in perioada 10 - 16 septembrie 2012, cel mai amplu festival de teatru independent din Romania: Maratonul Teatrului Independent - Bucharest Fringe, editia a doua. Maratonul Teatrului Independent a adunat 43 de spectacole din Bucuresti, Cluj, Sibiu, Targu Mures, Bacau - o selectie din cele mai bune productii independente profesioniste si ale scolilor de teatru. Maratonul s-a desfasurat in 11 spatii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie - Sala Noua, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul In Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie si Sala ARCUB.