Spectacolul Arta Pârţului, sau Conferinţa Daliniană a contelui De La Trompette, este un one-man- show, pe texte din "Jurnalul unui Geniu" de Salvador Dali, în dramatizarea, pe muzica şi în interpretarea actorului Kocsardi Levente.

Arta PartuluiFoto: Afis spectacol

O satiră necruţătoare a flatulenţei politice în 50 de minute pe care actorul Kocsardi Levente o aduce sâmbătă, 30 iunie 2012, de la ora 22,30, la Jazzissimo Lounge, clubul din Bastionul Cetăţii Timişoarei, informeaza comunicatul remis Hotnews.ro.

„Este un discurs ironic la adresa politicului şi a societăţii pline de prejudecăţi şi false moralităţi. Comicul spectacolului este... emanat de încercarea contelui De La Trompette de a-şi învăţa publicul să sfideze prejudecăţile societăţii şi să dea pârţuri cât mai sănătoase, cu bun gust, eleganţă şi muzicalitate, ba chiar ridică această nevoie zilnică la rang de artă şi filosofie. Dacă discursul contelui ar fi fost despre discriminare, rasism, spectacolul ar fi fost dramatic, însă fiind vorba de intoleranţă faţă de pârţ, totul este prezentat într-o cheie comică, astfel prin umor mesajul e mai uşor de acceptat de către public. Este un profesor nebun, înnebunit probabil din cauza crizei financiare, profesor care a fugit de la azil, se strecoară într-un bar, prezentând publicului o conferinţă artistică despre pârţ. Va fi găsit şi dus înapoi la azil. Contele De La Trompette este un Don Quijote al secolului XXl, un intelectual nebun care caracterizează societatea după cum îşi asuma sau îşi ascunde pârţurile şi care a ales imposibila misiune de a învinge prejudecăţile societăţii faţă de pârţ”, dezvăluie protagonistul show-ului .

Spectacolul se joacă în limba română, iar rezervări de locuri la acest eveniment se pot face telefonic, la 0356 809 929.