Starea de sanatate a actorului Iurie Darie (83 de ani) este in usoara ameliorare, medicii urmand sa incerce luni detubarea pacientului, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului "Bagdasar-Arseni" din Capitala, Florian Bica, potrivit Agerpres. "In momentul de fata pacientul este in usoara ameliorare, in sensul ca a inceput sa deschida ochii si este constient. (...) Se va incerca detubarea, azi, dar prognosticul ramane in continuare rezervat, data fiind varsta, patologia asociata", a spus Florian Bica.

Iurie Darie a fost internat sambata in stare foarte grava la Spitalul Universitar Bucuresti, de unde a fost transferat la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni", actorul fiind supus, in noaptea de sambata spre duminica, unei interventii chirurgicale pentru a i se elimina lichidul de la creier, insa a suferit un accident vascular cerebral.

Actorul Iurie Darie, in varsta de 83 de ani, a mai suferit o interventie chirurgicala pe 21 mai la Spitalul "Bagdasar-Arseni" pentru a-i fi scos lichidul acumulat in zona creierului.