Spectacolul „Camera 1306 [I Am Myself]” incepe sezonul II in cadrul Stagiunii Paradis Serial 2012, anunta Fundatia Gabriela Tudor. Realizat de coregraful Cosmin Manolescu, „Camera 1306 [I Am Myself]” este un spectacol „fantasma” despre „corpul aflat intr-un spatiu privat”, care poate exprima „un loc, un nume, o stare de spirit, oricum ceva imposibil de definit, misterios şi cu siguranţa, fragil”, si care face apel la „puterea imaginaţiei fiecaruia”, cum spun o serie din cronicile spectacolului. Interpretarea este semnata de Catrinel Catana si Cosmin Manolescu, informeaza comunicatul remis Hotnews.ro.

Camera1306 [I Am Myself]Foto: Foto: Irina Stelea

Spectacolul este conceput ca un performance-maraton cu durata de 6 ore, desfasurat intre orele 18.00-24.00 si se va juca in datele de 9 iunie, 7 iulie si 12 august 2012 la Hotelul InterContinental Bucuresti, partenerul asociat al proiectului inca de la premiera acestuia in 2011. Accesul publicului se face la fiecare ora exclusiv pe baza de rezervare cu cel putin o zi inainte de spectacolul programat, la info@e-motional.eu sau Facebook – Eu Sunt Eu. Rezervarea trebuie sa includa ora aleasa pentru participarea la spectacol. Intrarea la aceasta serie de reprezentatii este gratuita. Spectacolul poate include interactiune cu publicul prezent si nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Dupa spectacolele din Bucuresti, sezonul II va continua cu o reprezentatie pe litoral si o a doua la Timisoara in toamna 2012.

„Camera 1306 [I Am Myself]” a avut premiera europeana in august 2011 in cadrul Stockholm Fringe Fest, cu sustinerea Institutului Cultural Roman din Stockholm, si a fost prezentat ulterior la Universitatea din Plymouth (Marea Britanie), la invitatia Institutului Cultural Roman. Spectacolul va avea de asemenea o reprezentatie in luna iunie 2012 la festivalul „Time to Dance” din Riga (Letonia).

„Camera 1306 [I Am Myself]” este o co-productie a Fundatiei Gabriela Tudor / Compania Paradis Serial si a Centrului National al Dansului Bucuresti, partener asociat fiind Hotelul InterContinental Bucuresti. Proiectul a fost realizat cu sprijinul Cullberg Ballet (Stockholm) si al Asociatiei 4Culture (Bucuresti) in cadrul Wild Cards – Jardin d’Europe, si al Centrului de Cultura “George Apostu” (Bacau).

Stagiunea Paradis Serial include turneul spectacolului „Camera 1306 [I Am Myself]” in 2012, un atelier de dans contemporan la Timisoara, precum si prezentarea la Bucuresti si Amsterdam a spectacolului HI BYE, ce va fi realizat in toamna 2012 de coregrafii Cosmin Manolescu si Gabriella Maiorino (Italia/Olanda).

Stagiunea Paradis Serial este un proiect finantat de Administratia Fondului Cultural National.