Trei adolescenti se joaca de-a adultii intr-o noapte. Sunt plini de energie, sunt simpatici, se iubesc, se urasc, se ajuta, se descopera unul pe altul, dar, in zorii zilei, descopera ca au crescut, au devenit maturi. Inspirat de textul lui Kenneth Lonergan, “This is Our Youth”, text care a stat la baza unor productii celebre pe Broadway si West End, spectacolul “Asta-i Tineretea Noastra”, va fi prezentat in premiera nationala la Godot Cafe Teatru, vineri, 1 iunie, ora 19.00.

Asta-i tineretea noastra, regia Radu IacobanFoto: Afis spectacol

Trei adolescenti se joaca de-a adultii intr-o noapte. Sunt plini de energie, sunt simpatici, se iubesc, se urasc, se ajuta, se descopera unul pe altul, dar, in zorii zilei, descopera ca au crescut, au devenit maturi.

Inspirat de textul lui Kenneth Lonergan, “This is Our Youth”, text care a stat la baza unor productii celebre pe Broadway si West End, spectacolul “Asta-i Tineretea Noastra”, in premiera nationala la Godot Cafe Teatru, vine cu un bonus de prospetime si vitalitate pentru spectatorii dornici sa vizioneze un act teatral contemporan. Comedia e la ea acasa, textul e scris cu inteligenta fina, iar actorii sunt dornici sa isi seduca publicul.

Spectacolul in regia lui Radu Iacoban are in distributie pe Paul Ipate, Ioana Blaj, Conrad Mericoffer. Scenografia este semnata Ana Ularu.

Pretul unui bilet este de 25 de lei.