​Ambele actrite se afla la debutul lor in cinematografie. Cum este sa studiezi la inceput in domenii diferite de actorie pentru a ajunge apoi la o asemenea performanta? Cum a fost colaborarea lor cu Cristian Mungiu si cum s-a desfasurat viata lor pe platoul de filmare? Cosmina Stratan si Cristina Flutur au discutat live cu cititorii HotNews.ro despre Festivalul de la Cannes, despre filmul cu care au castigat premiul pentru interpretare feminina, despre cinematografia in Romania si despre proiectele lor de viitor.

Cosmina Stratan si Cristina FluturFoto: Hotnews

Cristina Flutur si Cosmina Stratan sunt nascute la Iasi. Cristina Flutur a absolvit Facultatea de Litere a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi dupa care a urmat cursurile Sectiei de Actorie a Universitatii "Babes Bolyai" din Cluj-Napoca. Din 2004 este angajata a Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu.

Cosmina Stratan a absolvit Jurnalism si Stiintele Comunicarii si si-a inceput activitatea in presa. A lucrat la "Opinia Studenteasca", iar apoi a fost reporter de televiziune pe cultura la Antena 1 si Antena 3. A inceput apoi sa urmeze cursurile Sectiei de Actorie a Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografie din Bucuresti si astazi este masterand in anul I la aceeasi universitate.

NOTA REDACTIEI:

  • Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului. 
  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana. 
  • Cele mai interesante intrebari vor fi preluate in emisiunea "Bucuresti punkt Bonn" realizata de HotNews.ro si Deutsche Welle.