Editura ALLFA lanseaza sambata, 2 iunie, ora 17.00, cartea “Rataciri” semnata de actorul Horatiu Malaele. Evenimentul de lansare va avea loc in prezenta autorului la standul ALL din cadrul Targului International de Carte Bookfest 2012. Dupa lansare Horatiu Malaele va acorda autografe.

Rataciri de Horatiu Malaele este o carte in care il cunoastem pe Horatiu intr-o alta ipostaza decat aceea cu care ne-a obisnuit, informeaza editura. Isi pastreaza, totusi, sensibilitatea, autenticitatea si maiestria pe care le-am admirat de atatea ori. Rataciri este o carte in care omul Malaele ne deschide o usa a sufletului sau si ne lasa, cu prietenie, sa privim inauntru. Odata patrunsi in lumea cartii lui, ne vom simti ca atunci cand ne uitam printr-un caleidoscop si ne minunam de culorile ce se desfasoara in fata noastra, de jocul si impletirea pieselor, de curcubeul reflectat in marginile sticloase. In acelasi fel, vom fi fascinati de cartea lui Horatiu, vom fi atinsi de sensibilitatea scrierii lui, de tristetea suava a unor pasaje, de veselia copilareasca a altora sau de jocul, umorul si fina ironie cu care Horatiu inca ne surprinde. Rataciri e o carte in care te vei regasi cu siguranta.

Horatiu Malaele este recunoscut astazi nu doar pentru rolurile magistral interpretate pe scena si pe platourile de filmare, ci si ca grafician. Desenele si caricaturile lui sunt foarte bine cunoscute. In volumul de fata nu apar insa nici desene, nici interviuri.

"Tot ce face Horatiu Malaele, atunci cand nu e pur si simplu exceptional, e de-a dreptul genial. Dovada acest volum pe care l-am citit cu uimire si admiratie. Pe nerasuflate. Ce mai pot sa zic?", spune Radu Beligan.

"Aparitia cartii Rataciri, de Horatiu Malaele este, pentru Grupul Editoril ALL, un eveniment si un motiv de bucurie. Este un eveniment pentru ca noi credem ca avem nevoie de carti care sa promoveze valori autentice. Ne dorim sa punem un accent puternic pe autorii romani care pot inspira cu adevarat si sa ii aducem in fata publicului dornic de cultura. Rataciri este, in acelasi timp, o bucurie, pentru faptul ca un profesionist exigent ca Horatiu ne-a acordat noua increderea sa. Speram sa va bucurati de aceasta carte cand o cititi, la fel de mult cum ne-am bucurat noi cand am editat-o!", a declarat Mario Demezzo, CEO Grupul Editorial ALL.