Pentru Salonul Internaţional de Carte Bookfest, Editura ART a pregătit numeroase surprize şi noutăţi, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Titluri precum Maus, de Art Spiegelman, Cuba continuă, de Cosmin Bumbuţ şi Elena Stancu, Jazz, de Toni Morrison, Corespondenţa, de James Joyce, adresate adulţilor, cât şi cele destinate celor mici, cum ar fi cel mai nou volum al seriei Jurnalul unui puşti, de Jeff Kinney, Alice în Ţara din Oglindă, de Lewis Carroll, Pulbere de stele, de Neil Gaiman, vor fi prezentate la standul Editurii ART de miercuri, 30 mai, informeaza editura.

Lansările Editurii ART la Bookfest 2012

Miercuri, 30 mai, la ora 18.00, va avea loc lansarea volumului Cuba continuă, semnat de Cosmin Bumbuţ şi de Elena Stancu. Prezintă Alexandru Tomescu şi Laura Albulescu

Joi, 31 mai, ora 18.00, va fi prezentat volumul Ioanei Bot, Eminescu explicat fratelui meu, o analiză lucidă asupra operei eminesciene. Prezintă Mircea Cărtărescu şi Rodica Zafiu.

Ziua de vineri, 1 iunie, le este dedicată celor mici, cărora editura le-a pregătit cea mai frumoasă surpriză, lansarea volumului Jurnalul unui puşti. Jurnalul meu, de Jeff Kinney, care va avea loc începând cu ora 18.00. Cu aceasta ocazie va fi organizat un atelier interactiv in care cei mici vor afla care este metoda recomandată de Greg Heffley, personajul lor preferat, pentru scrierea unui bestseller.

Tot pe 1 iunie, de la ora 19.00, în standul Institutului Francez, Laura Albulescu, redactor-şef al Editurii ART, va modera discuţia Bourdieu et après, în care se va discuta despre volumele Regulile artei (recent reeditat), Schiţă pentru o autoanaliză şi Despre televiziune, apărute la Editura ART.

Şi sâmbătă, 2 iunie, continua surprizele pentru cei mici care sunt invitati sa participe la un atelier creativ în cadrul caruia se va discuta despre Alice în Ţara din Oglindă, de Lewis Carroll, şi despre Pulbere de stele, de Neil Gaiman. De la ora 13.00, copii se pot întâlni cu câţiva dintre autorii antologiei Ce poţi face cu două cuvinte, coordonată de Liviu Papadima, în cadrul unei sesiuni de autografe.