Ti-e dor de un spectacol bun? De o comedie care sa te scoata din realitatea ta timp de doua ore? "O noapte furtunoasa sau Numarul 9", un spectacol vizionat si recomandat de regizorul Liviu Ciulei, va asteapta la Teatrul Bulandra luni, 9 aprilie, la ora 19:30. Spectacolul ii are in distributie pe Luminita Erga, Niculae Urs, Silviu Biris, Alina Berzunteanu, Alexandru Georgescu, Vlad Zamfirescu si Simona Popescu, iar regia este semnata de Teodora Campineanu.

O noapte furtunoasaFoto: Hotnews

"O noapte furtunoasa sau Numarul 9" este produs de Asociatia Chatarsis, coproducator fiind Compania de teatru D'AYA, iar biletele se gasesc online, pe www.bilete.ro si www.vreaubilet.ro sau la casele de bilete ale Teatrului Bulandra.

"Un Caragiale proaspat, plin de umor, direct, sustinut replica de replica prin talentul si inteligenta interpretilor." (Florica Ichim, Romania Libera)

"O montare clasica si totodata moderna, ce tin de o lectura vie si deschisa a textului." (Mihaela Michailov, Observator cultural)

"Daca sala a fost, la toate reprezentatiile de pana acum, plina, este pentru ca aceasta merita sa fie vazuta." (Gabriela Simion, Cotidianul)