​Teatrul Metropolis va face un cadou special duminica, 8 aprilie, la ora 19:00, cu ocazia Sarbatorilor Pascale: spectacolul biografie în memoria inegalabilei artiste Maria Tanase - un recital extraordinar despre viata si creatia artistica a celei care a fost si va ramâne vesnic o voce unica. Timp de mai bine de o ora si jumatate, actrita Claudia Negroiu va aduce în prim-plan una dintre cele mai mari valori ale neamului nostru, printr-o interpretare originala, entuziasta, în care creatia artistica este exprimata în felul cel mai pur cu putinta.

"Maria Tanase a fost unica prin personalitatea sa artistica, prin stilul unei interpretari originale românesti, prin stapânirea tehnicii vocale si cunoasterea temeinica a artei actorului. Ea nu reproducea pur si simplu un cântec, ci îl creea din nou de fiecare data pe masura sentimentului ce o stapânea în momentul cântarii. La fel ca un actor într-o piesa de teatru ea pastra unicitatea dând limpezime stilului prin prospetime, fara a stirbi nimic din autenticitate” (Malina Andrei – regizor)

Regia: Malina ANDREI

Recital: Claudia NEGROIU

Scenariul si regia: Malina ANDREI

Coloana sonora: Vasile MALIC

Intrarea la spectacol este libera pentru pensionari, in limita locurilor disponibile. Accesul în sala se face numai în baza tichetului cu loc, ridicat, în prealabil, de la casa de bilete, prezentând talonului de pensie.