Zece monoloage comice, incisive, imorale, sarcastice formeaza structura acestui spectacol. Primul monolog propune o intoarcere fortata in lumea anilor 60 si ultimul se prezinta sub forma unui concert hip hop incendiar. Intre ele, spectatorul e vizitat de cei mai nebuni membrii ai societatii - homeleshi, afaceristi, actori, oportunisti, perversi, mesageri, predicatori. Acestia pun oglinda in fata societatii si o satirizeaza cu minusurile si plusurile ei. "(CU)CUIEINFRUNTE", un two men show cu Radu Iacoban si Tudor Aaron Istodor, vine la Godot Cafe Teatru duminica, 1 aprilie, de la ora 21:30.

(CU)CUIEINFRUNTEFoto: HotNews.ro

Eric Bogosian, autorul care a inspirat (CU)CUIEINFRUNTE e renumit ca un stalker al societatii. In monoloagele sale el reuseste sa revolte si sa amuze deopotriva. Te vei recunoaste in oamenii lui si va exista un moment in care vei spune "Am fost si eu in situatia asta".

Tudor Istodor in

Tudor Istodor in "(CU)CUIEINFRUNTE"

Foto: HotNews.ro

Radu Iacoban si Tudor Istodor sustin un tur de forta actoricesc, un live act rar intalnit pe scenele din Romania. Spectacolul nu are decor sau efecte speciale, atu-ul principal fiind reprezentat de forta, charisma si talentul celor doi actori care reusesc sa mentina un ritm nebun pe durata celor optzeci de minute ale reprezenatiei.

Bogosian spune ca "It's my duty as a human being to be pissed off". Datoria actorilor acestui spectacol este sa implice spectatorul in farsele si ridicolul societatii noastre in calitate de observatori, nu de pioni. In final vei aplauda si vei simti ca ai facut parte din manifestul lor.