Cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, Metropolis şi teatrul independent UNTEATRU, lansează programul cultural „Ziua independenţilor la Teatrul Metropolis”. Aşadar, în fiecare lună, Teatrul Metropolis îşi va deschide porţile pentru companiile independente de teatru şi va prezenta noi producţii alături de teatrele partenere.

Programul cultural „Ziua independenţilor la Teatrul Metropolis” va debuta marţi, 27 martie, cu două spectacole: de la ora 19:00 - comedia de excepţie „Autobahn” după Neil LaBute, şi de la ora 20.30 - o frumoasă poveste de dragoste „Frumoasa călătorie a urşilor panda” de Matei Vişniec.

AUTOBAHN dupa Neil LaBute este o comedie actuală, 3 poveşti / 3 maşini / 6 oameni, toate propunând acelaşi spaţiu: Maşina. Intr-un spaţiu mic şi închis nu poţi să creşti o minciună.

Aici adevărul este o condiţie.

Regia: Andreea si Andrei GROSU

Distributia: Corina MOISE, Bogdan COTLET, Alexandra MURARUS, Cristi BALINT, Iulia SAMSON, Vlad LOGIGAN/ Alexandru GATSTRAMB

"Frumoasa călătorie a urşilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt", de Matei Visniec este o frumoasă poveste de dragoste, plină de umor.

Regia: Cătălina BUZOIANU

Distributia: Iolanda COVACI si Marius CĂLUGĂRIŢA