A doua editie a Salonului Cărţii Livresque, se va desfăşura în perioada 19-22 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, unde organizatorii se asteapta la participarea a peste 50 de edituri expozante, pe o suprafaţă de aproximativ 2000 mp.

Manifestarea, organizată de Precise Marketing, în parteneriat cu British Council, propune marcarea Zilei Internaţionale a Cărţii şi a Dreptului de Autor prin prezenţa unor scriitori consacraţi care vor fi prezenţi în cadrul salonului la seminarii şi workshop-uri, mese rotunde, dezbateri sau campanii de încurajare a lecturii şi de promovare a culturii scrise, informeaza Agerpres.

De asemenea, precedând ziua de 23 aprilie, când este comemorat cel mai mare dramaturg al lumii, William Shakespeare, Salonul Cărţii Livresque va fi gazda unor trupe de teatru care vor surprinde prin originalitatea interpretării şi abordării cunoscutelor piese ale autorului, dar si a unor concursuri de cultură generală despre literatura engleză.

La prima ediţie a Salonului Cărţii Livresque au participat 31 firme, iar numărul estimat de vizitatori a fost de cca. 5000 de persoane.