Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti a lansat, până pe 26 februarie, cea de-a doua ediţie a campaniei 'Îndrăgosteşte-te de teatru'. Campania face parte din programul 'Calendar teatral' şi se adresează celor care doresc să redescopere farmecul spectacolului, emoţia şi bucuria scenei, evidenţiate de tradiţia şi unicitatea Teatrului Evreiesc de Stat. Spectacolul 'Cum se cuceresc femeile' de Woody Allen, în regia lui Harry Eliad, va putea fi văzut, sâmbătă, 18 februarie, de la ora 19,00.

Campania 'Îndrăgosteşte-te de teatru' lansata de Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti are loc pana pe 26 februarie şi se adresează tuturor iubitorilor de teatru, celor care doresc să redescopere farmecul spectacolului, emoţia şi bucuria scenei, evidenţiate de tradiţia şi unicitatea Teatrului Evreiesc de Stat. In cadrul acestei campanii este programat spectacolul 'Cum se cuceresc femeile' de Woody Allen, în regia lui Harry Eliad, ce va putea fi vizionat, sâmbătă, 18 februarie, de la ora 19,00. O comedie despre iubire, eşec...şi reuşită în amor.. din a carei distribuţie fac parte actorii Radu Gheorghe, Monia Pricopi, Mihai Ciucă, Nicolae Călugăriţa, Arabela Neazi, Cristina Cîrcei, Viorica Bantaş, Bianca Mateescu, Francesca Argeşanu şi Adela Perjoiu.

Duminică, 19 februarie, va putea fi urmărit spectacolul 'Carre de aşi cu valet' de I. Valjan, în regia lui Harry Eliad. Piesa este o comedie muzicală prezentată într-un ritm alert.

Campania face parte din Programul Calendar teatral si pe toata perioada de desfasurare iubitorii de teatru vor avea acces la spectacolele Teatrului Evreiesc de Stat plătind preţul unui singur bilet pentru două persoane. În această campanie se utilizează doar biletele de categoria I - 17,28 lei, informeaza siteul institutiei teatrale.