Anul 2012 este declarat Anul Caragiale. Cu ocazia celebrării zilei de naştere a dramaturgului, Teatrul municipal Ariel din Râmnicu Vâlcea prezintă, în parteneriat cu Teatrul de Comedie, prezinta integrala comediilor lui Caragiale, în perioada 28 - 31 ianuarie, informneaza Agerpres. Cele patru comedii 'O noapte furtunoasă', 'O scrisoare pierdută', 'D-ale carnavalului' şi 'Conu Leonida faţă cu reacţiunea' vor fi prezentate publicului bucureştean, în câte o reprezentaţie.

Teatrul Ariel, aflat la a 627-a reprezentaţie cu 'O noapte furtunoasă', are incluse în repertoriul permanent comediile lui Caragiale prezentate de aproape un deceniu publicului din ţară şi străinătate (Cehia, Albania, Belgia, Italia).

Din cei 15 actori care vor evolua pe scena Teatrului de Comedie, şapte au roluri multiple.

'Este o performanţă că jucăm de mult, iar o alta că actorii noştri, puţini la număr, joacă multe personaje', a afirmat Doina Migletzi, sub a cărei îndrumare regizorală, alături de tânărul regizor Aurel Palade, trupa a fost răsplătită cu premii pentru interpretare.

În 2012 se împlinesc 160 de ani de la naşterea dramaturgului şi 100 de ani de la moartea sa (30 ianuarie 1852 - 9 iunie 1912).