Cea de-a 18-a editie a Targului International 'Gaudeamus - Carte de invatatura' se deschide miercuri, la Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, urmand a fi deschis pana duminica, 27 noiembrie, inclusiv.

Potrivit directorului manifestarii, Vladimir Epstein,citat de Agerpres, peste 650 de lansari si prezentari de carte, dezbateri, mese rotunde, expozitii, intalniri cu scriitori si oameni de cultura vor face parte din programul record al editiei din acest an a Targului.

Organizat de Radio Romania, 'Gaudeamus' reprezinta 'un eveniment cultural specializat in expozitia de carte, cu un concept unic in peisajul evenimentelor de profil, fiind singurul targ de carte din lume initiat si organizat de un post public de radio'.

Targul, care se desfasoara anual, ofera publicului, intr-un spatiu de 14.000 mp, ofertele a peste 400 de editori, printre expozantii prezenti figurand edituri romanesti si straine, tipografii, institutii de invatamant, centre si institute culturale, institutii mass-media, agentii de difuzare de carte, firme multimedia, agentii literare, organizatii nonguvernamentale cu profil cultural si educational, asociatii profesionale etc.

Ca la fiecare editie, 'Gaudeamus' va fi structurat pe cele sapte sectiuni traditionale: 'Carte / multimedia'; 'Bursa Educatia'; 'Salonul de Carte pentru Copii'; 'Salonul National de Inventica'; 'Carte - film'; 'Expozitii' si 'Dunarea'.