Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti - ArCuB invita publicul iubitor de teatru sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 19.00, la piesa Comedie pe întuneric, si duminică, 6 noiembrie, de la aceeaşi oră, la spectacolul cu piesa Marfă vie.

Piesa Comedie pe întuneric, de Peter Shaffer, regia Cristian Dumitru este o savuroasă comedie de situaţie, care ne reaminteşte cu originalitate că suntem supuşi neprevăzutului. O simplă pană de curent generează un lanţ de surprize, ce amplifică umorul englezesc, conturând o farsă modernă.

Din distributia spectacolului fac parte: Anda Caropol, Cornel Ciupercescu, Viorel Comănici, Tiberiu Păun, Vlad Jipa, Viorica Bantaş şi Cristina Florea.

Cel de-al doilea spectacol, Marfă vie, după A.P. Cehov, regia Dragoş Câmpan este o montare incitantă, cu răsturnări spectaculoase de situaţie, cu partituri tragi-comice susţinute firesc de actori talentaţi. Natura umană, în ipostazele surprinse de Cehov, dezvăluie profunzimi contradictorii.

Distributia spectacolului: Ana Covalciuc, Tudor Smoleanu, Florin Busuioc. Figuraţie: Casandra Topoloveanu, Cristina Giurgea

Un alt spectacol este programat marti, 15 noiembrie, de la ora 19,30. Sub titlul Două poveşti de amor, puteti viziona un spectacol coupé format din două piese scurte, scrise de A. P. Cehov: Ursul şi Cerere în căsătorie, in regia lui Mircea Cornişteanu

Reputatul critic de teatru, Ileana Lucaciu spune despre această montare: 'Cheia succesului acestui spectacol o deţin fireşte actorii, remarcabili în cele două ipostaze propuse de regie. Două poveşti de amor este un spectacol pentru marele public, cu respect cultural faţă de Cehov (...).'

Din distributia spectacolului fac parte: Cerasela Iosifescu, Silviu Biriş, Ion Arcudeanu.

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr. 14) şi pot fi rezervate online pe www.arcub.ro .

Casa de Bilete este deschisă de luni până vineri, între orele 10.00-16.00 şi cu două ore înainte de fiecare reprezentaţie. Preţul unui bilet este de 35,00 lei (Categoria I) şi 26,50 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de Bilete ArCuB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.