Prima doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, a fost testată pozitiv pentru COVID-19, a anunțat marți secretara sa de presă, Elizabeth Alexander, citată de Reuters și Associated Press.

Joe si Jill BidenFoto: dpa picture alliance / Alamy / Alamy / Profimedia

Aceasta a precizat că după ce a fost testată negativ luni pentru coronavirus, prima doamnă a SUA a început să dezvolte simptome similare răcelii în cursul serii. Ea a fost din nou testată negativ cu un test antigen dar unul PCR a ieșit pozitiv.

Președintele Joe Biden a fost testat negativ pentru COVID-19 marți, a anunțat Casa Albă. Președintele american fusese testat pozitiv în data de 21 iulie însă starea sa de sănătate a rămas una bună.

Biden a fost testat pozitiv la o zi după ce a călătorit în Massachusetts și Rhode Island pentru a discuta despre schimbările climatice și la patru zile după ce s-a întors dintr-o călătorie în Orientul Mijlociu care a inclus întâlniri cu lideri mondiali din Israel și Arabia Saudită, inclusiv cu premierul israelian Yair Lipid și cu prințul moștenitor saudit Mohammed bin Salman.