Un număr de 330 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, cu 260 mai puţine faţă de ziua anterioară, fiind efectuate peste 11.400 de teste, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.

HotNews.roFoto: Hotnews

În ultimele 24 de ore au fost raportate două decese la pacienţi cu COVID-19. Dintre cele două decese (un bărbat şi o femeie), unul a fost înregistrat la categoria de vârstă 60-69 de ani, iar celălalt la categoria de vârstă de peste 80 de ani.

Decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care prezentau comorbidităţi. Potrivit Ministerului Sănătăţii, dintre cei doi pacienţi decedaţi, unul a fost nevaccinat şi altul era vaccinat. Pacientul vaccinat care a decedat avea vârsta cuprinsă între 60 - 69 de ani.

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt în Bucureşti - 106 şi în judeţul Galaţi - 25, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.

Conform ultimei raportări, cele mai puţine cazuri sunt în judeţele Bacău şi Maramureş - câte unul şi Harghita şi Caraş-Severin - câte două.

În judeţele Brăila, Covasna, Giurgiu, Gorj şi Olt nu s-a înregistrat niciun caz.