Începând de vineri de la ora 12.00, Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare a Sibiului a devenit centru de vaccinare. Totodată, Primăria a amplasat în cele mai vizibile locuri din oraş panouri cu mesajul "Împreună repornim Crăciunul prin vaccinare".

Casuta lui Mos Craciun centru vaccinare SibiuFoto: Primaria Sibiu

”În povestea lui 2021, medicii și asistentele sunt eroii, împreună cu toți cei care se vor imuniza pentru a avea din nou Sărbători așa cum le știam, la Sibiu!”, scrie Primaria Municipiului Sibiu pe pagina sa de Facebook.

Campania are ca scop imunizarea sibienilor, înainte de sărbătorile de iarnă. De altfel, Primăria a amplasat în cele mai vizibile locuri din oraş panouri cu mesajul "Împreună repornim Crăciunul prin vaccinare", potrivit News.ro.

"Înainte să intrăm în spiritul Crăciunului, avem responsabilitatea vaccinării", au transmis reprezentanţii Primăriei.

Căsuţa lui Moş Crăciun din Piaţa Mare este al şaselea centru de vaccinare deschis în Sibiu. Ea va funcţiona în acest scop până în 21 noiembrie, între orele 12.00 şi 20.00.

Târgul de Crăciun din Sibiu va fi organizat în perioada 26 noiembrie - 2 ianuarie, cu restricţii impuse de pandemie. Astfel, numărul căsuţelor va fi redus, iar accesul publicului se va face pe baza certificatului verde, fiind acceptate cel mult 2.500 de persoane.