Managerul Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, dr. Luminița Paul, se declară îngrijorată de apariția a noi cazuri de COVID-19 - 7, 4, 3, 6 pacienți pe zi cu rezultat pozitiv la testele rapide, numai la Ambulanță - și spune că au reînceput transferurile între spitale: "Haideți să facem tot ce ne stă în putință, fiecăruia, să nu o luăm de la capăt!".

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "Îmi doresc să nu mai purtăm mască, vreau să zîmbim și să ne vedem fața, copiii noștri să învețe fizic, toți pacienții să fie tratați la timp în spitale ! Nu îmi permit să vă mai recomand vaccinarea împotriva COVID-19 !
  • Vreau doar să vă spun că sunt îngrijorată din cauza apariției de noi cazuri de COVID-19 ! Și asta numai la Ambulanță, la testele rapide antigenice. S-au testat pozitiv 7, 4, 3, 6 pacienți pe zi, a început transportul acestora la spital și s-au reluat transferurile între spitale.
  • A început izolarea pozitivilor și carantinarea contacților. Adulți și copii. Familii. Haideți să facem tot ce ne stă în putință, fiecăruia, să nu o luăm de la capăt ! Nu vreau să-mi amintesc cum era Argeșul anul trecut, pe vremea aceasta ! Am încredere în voi și sper că totul va fi bine!", este apelul postat pe Facebook de către managerul Ambulanței Argeș.

Joi, în România au fost raportate 371 de cazuri noi de COVID-19, fiind pentru a treia zi la rând în care bilanțul zilnic trece de 300. A fost cel mai mare număr de îmbolnăviri raportat din 28 mai, când au fost 321 de cazuri. De la debutul pandemiei, au fost raportate 1.086.109 de îmbolnăviri, potrivit datelor oficiale transmise joi.