Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică Timiş a anunţat că trei centre de vaccinare împotriva COVID-19 din Timiş vor fi închise, iar alte cinci vor funcţiona cu program redus, potrivit News.

Maratonul vaccinarii, la TimisoaraFoto: tion.ro

Potrivit DSP Timiş, începând din data de 1 iulie 2021, centrele din locaţiile ISHO Timişoara, Şag si Sala de Sport ”Lavinia Miloşovici” din Lugoj, îşi vor înceta activitatea. De menţionat că la aceste centre se administra vaccinul de la compania AstraZeneca.

Tot din data de 1 iulie 2021 se va reduce programul la următoarele centre de vaccinare: INCUBOXX, Vox Technology Park, Muzeul de Transport Public, Bega Tehnomet (Continental Automotive), Fundaţia pentru Tineret, toate din Timişoara. Aceste centre vor avea orar de funcţionare zilnic între orele 08.00 – 18.00

Restul centrelor rămase funcţionale vor avea orar normal de funcţionare şi vor asigura în totalitate solicitările de vaccinare ale populaţiei din Timiş.

Numărul persoanelor vaccinate complet împotriva COVID-19, de la debutul campaniei şi până în prezent, în centrele de vaccinare din judeţul Timiş este de 198.942.

În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Timiş, s-a administrat un număr total de 986 vaccinuri.