​​Guvernul a publicat joi două noi videoclipuri din cadrul campaniei „Ce conține vaccinul?” iar coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghiță, i-a provocat pe Andreea Esca, Lucian Mândruță și alte vedete să participe la informarea publicului privind vaccinarea anti-Covid.

Valeriu GheorghitaFoto: RO Vaccinare

„Vaccinul conține mai puțină suferință, mai puțini oameni bolnavi, mai puține decese, mai puține restricții. Vaccinul conține bucuria lucrurilor care ne-au lipsit în aceste luni de pandemie, conține concedii petrecute la mare și în Deltă cu prietenii și familia”, afirmă Valeriu Gheorghiță.

„Vaccinul conține normalitatea”, subliniază acesta, anunțând că lansează o provocare pentru Andreea Esca, Lucian Mândruță, Mihai Bobonete și pentru Sandu Pop (Văru' Săndel) să relateze ce conține pentru ei vaccinul.

Provocarea a fost reiterată joi în cadrul conferinţei de presă susţinută de acesta şi de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, care a avut ca prim subiect lansarea unor spoturi de informare privind campania de vaccinare anti-COVID.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății afirmă la rândul său că „lucrăm împreună încă de la începutul pandemiei însă este pentru prima dată când ne vedem și lucrăm la interior fără mască.”

„Asta reprezintă pentru mine vaccinarea: posibilitatea de a-ți revedea colegii, prietenii, familia, pe toți cei dragi, în siguranță”, subliniază Andrei Baciu.

Secretarul de stat a amintit în cadrul conferinței de presă de joi de provocarea lansată recent de premierul Florin Cîţu şi a adresat, la rândul său, o provocare către Victor Rebengiuc şi Camelia Potec, dar şi către medici, precum Beatrice Mahler şi Adrian Marinescu.

Citește și: