4.200 de persoane au fost vaccinate anti-Covid în cadrul Maratonului Vaccinării care a avut loc în acest weekend, la Ploieşti, relatează Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit datelor comunicate, duminică seară, de Primăria Ploieşti, peste 100 de persoane au lucrat pentru desfăşurarea în condiţii optime a maratonului - medici, asistenţi, registratori, studenţi, voluntari, iar acestora li s-au adăugat poliţişti, jandarmi, poliţişti locali, cadre medicale ale Serviciului de Ambulanţă şi angajaţi ai administraţiei publice locale.

"A fost un efort extraordinar pentru desfăşurarea în condiţii excelente a acestui maraton. Le mulţumesc tuturor pentru implicarea şi profesionalismul de care au dat dovadă. Având în vedere numărul mare de persoane care au participat la Maratonul Vaccinării, există posibilitatea să mai organizăm o astfel de campanie la Ploieşti", a declarat primarul Andrei Volosevici.

Campania de vaccinare organizată sub motto-ul "Start către o viaţă normală" a început vineri, la ora 14:00 şi s-a derulat non-stop până duminică, la ora 20:00.

Pe stadionul "Ilie Oană" au funcţionat 6 fluxuri de vaccinare pe timpul zilei şi două fluxuri noaptea, imunizarea făcându-se cu serul de la Pfizer.