La zece zile de la intrarea în carantină, rata de infectare în Timișoara a depășit 8 la mia de locuitori, urcând de la 7,3

de Redactia     HotNews.ro
Joi, 18 martie 2021, 14:24 Actualitate | Coronavirus


Piata Operei, Timisoara
Foto: AGERPRES
La Timișoara, rata de infectare cu COVID-19 a trecut de 8 la mia de locuitori, joi, la zece zile de la intrarea în carantină, când indicele era 7.3. În 44 de localități din Timiș, rata de infectare depășește pragul de 3 la mia de locuitori.

Rata de infectare la o mie de locuitori a ajuns în judetul Timis la 5,9.

Conform datelor publicate joi de Prefectură, în 44 de localități din Timiș rata de infectare este de peste 3 la mia de locuitori. La Timișoara, indicele a ajuns joi la 8,15.

În ultimele 24 de ore, în Timiș au fost confirmate 447 de cazuri de COVID-19, din care 254 la Timișoara. Potrivit Prefecturii, în județ erau spitalizate 498 de persoane cu COVID, 44 dintre acestea fiind la ATI.

Timișoara este în carantină din 8 martie, când rata de infectare era de 7,3. Atunci, au intrat în carantină și patru comune din apropiere - Giroc, Ghiroda, Moșnița Nouă și Dumbrăvița. Joi, rata de infectare la Giroc a ajuns la 10,62, la Ghiroda - 8,67, Moșnița Nouă - 11,9, Dumbrăvița - 7,47.

Prefectul de Timiș, Zoltan Nemeth, declara recent că există posibilitatea prelungirii acestei măsuri.

Petiție "Timișoara, oraș liber! Opriți carantina inutilă”

Reprezentanții din HoReCa au lansat o petiție online prin care cer autorităților să nu prelungească măsura de carantină pentru Timișoara.

Semnatarii petiției "Timișoara, oraș liber! Opriți carantina inutilă” spun că măsura este ineficientă și "a adus în pragul disperării părinți, elevi, profesori, proprietari și angajați ai restaurantelor, hotelurilor și centrelor de sport".

"Ce efect a avut îngenunchierea a 500.000 de cetățeni în afară de creșterea ratei de infectare Covid-19? Așteptăm ca prefectul și membrii CJSU să iasă public și să explice strategia anti-Covid-19, de ce au votat carantina și cine răspunde acum, legal sau cu funcția, pentru cele 2 săptămâni negre de blocare a activităților în Timișoara și zona periurbană", arată semnatarii petiției.


"A fost luată pripit decizia, fără să se gândească la efecte. De exemplu, au fost probleme cu cei care aveau plătite excursii și nu a fost prevăzută acestă situație. Așa cum este, carantina e ineficientă și erau câteva măsuri care ar fi trebuit testate", afirma Nica.

Decizia de a impune noi restricții a fost motiv de dispută între primarul Dominic Fritz (USR-PLUS) și președintele Consiliului Județean, Alin Nica (PNL), care l-a acuzat pe edil că a forțat carantina. Nica a susținut că, înainte de luarea deciziei carantinării, nu s-a făcut o analiză personalizată, pe specificul local, că s-a ţinut cont exclusiv de factorul medical și că primarul nu a luat nicio măsură pentru a reduce rata de infectare în Timișoara.

Fritz a reacționat spunând că nu și-ar fi putut imagina "cinismul cu care Nica se joacă politic cu situația periculoasă în care se află Timișoara și județul Timiș" și că în perioada în care spitalele sunt încărcate și timișorenii încearcă să-și organizeze viața într-o carantină frustrantă, "PNL Timiș pare să aibă un singur țel: să saboteze tot efortul timișorenilor și timișenilor de a ieși din această situație critică cu riscul de prelungire a carantinei".

Ce restricții sunt la Timișoara:
 • Începând cu data de 8 martie, ora 00:00, în perimetrul vizat, este strict interzisă intrarea/ieşirea în/din zona carantinată prin alte zone şi căi de acces decât cele deschise circulaţiei publice de pe drumurile naţionale, judeţene, comunale şi forestiere.
 • Circulaţia şi staţionarea persoanelor în spaţiile publice, din interiorul zonei carantinate, sunt interzise, cu excepţia motivelor bine justificate, pe baza declaraţiei pe propria răspundere, legitimaţiei de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angajator.
 • Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/ gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura, precum și intervalul orar necesar desfășurării activității.
 • Totodată, în interiorul localităţilor, se interzice circulaţia persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri.
 • Este limitat programul de lucru cu publicul al operatorilor economici din domeniul comercializării de bunuri alimentare şi nealimentare până la ora 20:00, cu excepţia farmaciilor şi a staţiilor de distribuţie carburant care pot avea program non-stop.
 • Este limitat numărul de persoane în incinta magazinelor/ supermagazinelor/ hipermagazinelor la maximum 30% din capacitate, cu respectarea normelor de distanţare fizică.
 • În cazul centrelor comerciale și a parcurilor este limitat accesul persoanelor astfel încât să se asigure 8 mp/persoană, cu respectarea normelor de distanţare.
Sunt interzise:
 • organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise şi deschise;
 • organizarea de evenimente şi/sau activităţi private pentru copii în spaţii închise, cum ar fi evenimente aniversare, locuri de joacă;
 • activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, inclusiv al teraselor, în interiorul şi exteriorul clădirilor;
 • activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc;
 • organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice organizate în baza Legii nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, republicată;
 • organizarea şi desfăşurarea activităţilor de tipul spectacolelor şi/sau concertelor;
 • activităţi culturale, ştiinţifice, artistice sau de divertisment în spaţii închise sau deschise;
 • toate activităţile şi competiţiile sportive, individuale sau colective, care se desfăşoară în spații închise sau deschise, inclusiv săli de fitness, cu excepţia evenimentelor profesioniste organizate de federaţiile de profil;
 • organizarea pieţelor pentru produse nealimentare, a târgurilor, oboarelor, iarmaroacelor şi pieţelor de vechituri.
 • începând cu data de 13.03.2021, ora 05:00, în zilele de sâmbătă și duminică, centrele comerciale își vor suspenda temporar activitatea pe perioada aplicării măsurii carantinei zonale, cu excepția operatorilor economici care comercializează produse alimentare, farmaciilor, curățătoriilor, magazinelor care comercializează hrană pentru animalele de companie. Vor putea comercializa, în zilele de sâmbătă și duminică, produse alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice, în sistem de livrare la domiciliu, operatorii economici din centrele comerciale (zona de fast food). Își suspendă temporar activitatea, în zilele de sâmbătă și duminică pe perioada aplicării măsurii carantinei, inclusiv operatorii economici din centrele comerciale care au acces din exterior (parcare) în magazinele comerciale.
 • începând cu data instituirii măsurii carantinei zonale, agenții/operatorii economici în domeniul comercializării produselor nealimentare își vor suspenda temporar activitatea pe perioada aplicării măsurii în zilele de sâmbătă și duminică, cu excepția operatorilor economici care comercializează produse alimentare, farmaciilor, curățătoriilor, magazinelor care comercializează hrană pentru animalele de companie.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

8302 vizualizari

 • +2 (46 voturi)    
  ... (Joi, 18 martie 2021, 14:48)

  sentenced [utilizator]

  Lockdown-urile sunt o prostie si numai niste distrusi ar sustine asa ceva.
  De fapt, sunt sigur ca toti sustinatorii lockdown-urilor lucreaza bine mersi de acasa si nu au ratat niciun salariu in ultimul an, dar daca ar fi in situatia de a-si pierde veniturile s-ar suci 180 de grade instant.
  • -8 (26 voturi)    
   Distrusi sunt... (Joi, 18 martie 2021, 16:04)

   Valtran [utilizator] i-a raspuns lui sentenced

   ....cei care nu respecta lockdown.
   Creste numarul de infectii fiindca nu sunt respectate restrictiile si nu fiindca au fost luate masuri.

   Prostul injura medicul pentru existenta bolilor !
  • -5 (25 voturi)    
   sustinatorii lockdown-urilor (Joi, 18 martie 2021, 16:28)

   doz2018 [utilizator] i-a raspuns lui sentenced

   doresc incetinirea sau chiar oprirea raspandirii virusului, care fapt ar duce la ne-ratarea salariului alora ca tine.
   e greu frate cu logica daca nu exista
   • +6 (12 voturi)    
    stai chill (Joi, 18 martie 2021, 16:57)

    sentenced [utilizator] i-a raspuns lui doz2018

    Eu nu am ratat niciun salariu in pandemia asta, insa cunosc personal astfel de cazuri si rezonez cu suferinta acestor oameni (mult mai mult decat rezonez cu cei carora covid-ul le-a scurtat viata cu cateva luni, cel mult. Si nu, nu ma bucur ca oamenii mor de Covid, insa asta este situatia si trebuie sa salvam ce este salvabil).
    Iar la afirmatia "lockdown-urile opresc virusul" esti de-a dreptul ridicol. Ai un mic exemplu in acest articol. Uita-te la Noua Zeelanda, care a invins virusul de nspe ori pana acum si au luat-o de la capat dupa fiecare redeschidere.
    Poti invinge o pandemie printr-un lockdown brutal, care s-ar justifica daca ai avea vreo ciuma bubonica care face ravagii, insa in situatia actuala lockdown-ul face mai multe victime colaterale decat salveaza (inclusiv decese de alte boli, nu doar victime colaterale dpdv financiar).
    Si eu muncesc de un an de acasa, veniturile chiar mi-au crescut cu ~ 10%, daca eram si eu egoist ca tine puteam sa zic ca mie mi-e bine si putem continua asa la infinit.
   • +1 (7 voturi)    
    moralistule! (Joi, 18 martie 2021, 17:29)

    wweesstt [utilizator] i-a raspuns lui doz2018

    nu vrei tu moralistule sa sustii si finaciar oprirea raspadirii bolilor?! nu sa sustii doar din gura si cu buzunarul plin(probabil esti si bugetar sau pensionr)! macar vre-o luna de "lockdown" sa contribui si tu! nu vrei?! moralistule!
    un om cinstit si moral cu constiinta, chiar daca ar fi o persoana cu risc, nu ar avea dreptul moral, nu ar avea pretentia ca altii, sanatosi, tineri, fara risc, sa stea inchisi in casa, pt el, sa le fie restrictionat altora dreptul la libera circulatie, sa mai sufere si finaciar, sa ramana far job, nu mai si numai ca sa-i fie lui bine, in egoismul lor unii cacaciosi ar inchide tot de frica sa nu crape ei! ca asa s-au speriat ei de tare uitatndu-se toata seara la tv! nu aveti dreptul sa cereti oamenilor tineri si sanatosi sa sufere pt voi! nu aveti dreptl!
    • -3 (7 voturi)    
     Dar de cand est tu indrituit.... (Joi, 18 martie 2021, 18:37)

     Valtran [utilizator] i-a raspuns lui wweesstt

     ..... sa spui ce e moral si ce nu ?
     Te crezi Moise, ti-a incredintat tie Dumnezeu normele morale si te-a instruit cu privire la domeniul de aplicare?
     Raspunde tu la urmatoarea intrebare : platesc aia tineri si sanatosi pentru vietile pierdute ?
     Mie mi se pare corect sa plateasca vinovatul. Adica cel ce raspandeste virusul. Indiferent de varsta lui.

     Si sa-ti aduc aminte de Dreptul la viata, acelasi pentru toti :

     Drepturile Omului din prima generatie se impart in : absolute (5) si relative (19).
     Desi Dreptul la viata este considerat absolut, are , totusi, 3 derogari :
     1) legitima aparare
     2) opozitia violenta la o arestare legitima
     3) reprimarea unor tulburari violente sau a unei insurectii (EXACT ASA este exprimarea din Manualul D.O.  al APADOR-CH).

     ATAT !

     NU SCRIE nimic despre :
     1) comorbiditati.
     2) varsta victimelor.
     3) starea economiei mondiale, nationale, judetene sau comunale/satesti.
     4) parerea ta despre generatii si starea lor de sanatate
     5) starea vremii
     6) orice altceva

     Prin urmare, Dreptul la viata POATE fi invocat ( si TREBUIE invocat) in cazul tuturor celor decedati din cauza unor imbecili inconstienti

     P.S. corect se scrie "vreo luna" .
  • -3 (7 voturi)    
   daca (Joi, 18 martie 2021, 16:45)

   martel55 [utilizator] i-a raspuns lui sentenced

   aia care nu lucreaza de acasa ar fi mai responsabili si chiar ar itelege ca isi pot pierde veniturile dinc auza propriei iresponsqabiliati, nu ar fi nevoie de lockdown...asa, nu fac prin iresponsbailitatea lor decat sa isi piarda si vneiturile lor si sa iia fecteze si pe altii
   • +1 (5 voturi)    
    moralisti fara morala! (Joi, 18 martie 2021, 17:35)

    wweesstt [utilizator] i-a raspuns lui martel55

    nu vrei tu moralistule sa sustii si finaciar oprirea raspadirii bolilor?! nu sa sustii doar din gura si cu buzunarul plin(probabil esti si bugetar sau pensionr)! macar vre-o luna de "lockdown" sa contribui si tu! nu vrei?! moralistule!
    un om cinstit si moral cu constiinta, chiar daca ar fi o persoana cu risc, nu ar avea dreptul moral, nu ar avea pretentia ca altii, sanatosi, tineri, fara risc, sa stea inchisi in casa, pt el, sa le fie restrictionat altora dreptul la libera circulatie, sa mai sufere si finaciar, sa ramana far job, nu mai si numai ca sa-i fie lui bine, in egoismul lor unii cacaciosi ar inchide tot de frica sa nu crape ei! ca asa s-au speriat ei de tare uitatndu-se toata seara la tv! nu aveti dreptul sa cereti oamenilor tineri si sanatosi sa sufere pt voi! nu aveti dreptl!
 • +11 (39 voturi)    
  Se spune ca (Joi, 18 martie 2021, 15:04)

  ALFY [utilizator]

  restrictiile si-au dat rodul.
  De un an vedem ca aceasta abordare este total gresita, dar tot fortam in aceeasi directie. NASPA.
  • -1 (23 voturi)    
   Fals si tendentios ! (Joi, 18 martie 2021, 16:06)

   Valtran [utilizator] i-a raspuns lui ALFY

   Si in Romania, si in alte parti ale lumii, de fiecare data cand au fost respectate restrictiile, a scazut numarul celor infectati.
   E suficient sa iti amintesti ce s-a intamplat in Romania !

   Prostul injura medicul pentru existenta bolilor !
   • -1 (1 vot)    
    metoda nu e valabila (Vineri, 19 martie 2021, 3:24)

    srpc [utilizator] i-a raspuns lui Valtran

    imediat ce se termina carantina, numarul de infectii creste; trebuie gasite vaccinuri care sa dea imunitate, nu doar forme usoare de boala, fiindca economia si societatea nu pot fi inchise pe termen lung
    • -1 (3 voturi)    
     Pai, asta e si rostul.... (Vineri, 19 martie 2021, 11:26)

     Valtran [utilizator] i-a raspuns lui srpc

     ....restrictiilor actuale , eu spun acelasi lucru : respectarea masurilor sau carantina pana la imunizarea populatiei.
     Acum, ca sunt vaccinuri, e doar o chestiune de timp.
     In UK, care e sub lockdown din decembrie, au avut in ianuarie peste 1800 decese - zi de varf.
     Ieri au avut sub 100 iar media la 7 zile e 104 decese.
     Noi imbolnaviri - peste 60 000, zi de varf in ianuarie.
     Ieri, 5 700 noi imbolnaviri.
     Spitalizari : peste 32 000 total perioada (mai multe zile, adica !!!).
     Ieri, sub 8 000 total in spitale.
     Masuri luate inca din decembrie :
     - lockdown strict
     - testare masiva si gratuita (platesti, insa, daca nu e o cerinta medicala si vrei PCR)
     - VACCINARE

     Ieri, aveau aprox 25,8 milioane vaccinati la o populatie TOTALA de 66-67 milioane. Si , probabil, majoritatea cu Astra Zeneca.
     Total decese survenite dupa vaccin : 144 pana la 15 februarie , TOATE persoane in varsta cu sanatatea atat de fragila incat nu au rezistat impactului vaccinului. Cazurile au fost discutate la TV.

     Repet : cum iti asterni, asa traiesti .

     Cum crezi ca s-a ajuns in UK la un numar atat de mare de cazuri ?
     E simplu : toata vara S-AU PURTAT CA SI CAND PANDEMIA SE TERMINASE : inghesuiala, politia nu i-a mai intrebat de sanatate, plajele pline cum dadea un pic de soare, etc.
     Asa a aparut tulpina noua in SE Angliei : cu cat are virusul mai multe gazde, cu atat mai mari sunt sansele de mutatii.

     Acum, au ajuns la peste 125 000 total morti. Si plang, desigur ...
     Dar asta a facut si politia mai activa, nu ca in Ro.
     Noua tulpina din UK nu e doar mai transmisibila ci si mai ucigasa.
     Dar Ro nu e inca afectata foarte tare si NU TREBUIE sa ajunga afectata. Daca suntem prevazatori, pana la imunizare prin vaccin putem avea sub control nr de imbolnaviri si decese.
     Daca nu, avand in vedere sistemul medical romanesc, vom plange si mai abitir decat pana acum : deja avem aproape 22 000 decese.

     Concluzie : conform ecperientei locale ( de anul trecut ) si experientelor din alte tari, METODA E ABSOLUT VALABILA
     • 0 (0 voturi)    
      Gresit... (Vineri, 19 martie 2021, 12:44)

      Valtran [utilizator] i-a raspuns lui Valtran

      ...numarul de decese.
      Mea culpa !
 • -8 (40 voturi)    
  N-ai ce sa faci cu astia (Joi, 18 martie 2021, 15:06)

  doz2018 [utilizator]

  Rata a crescut pentru ca ei nu respecta carantina nu pentru ca nu ar fi buna. Astia trebuie tinuti in carantina cu forta. N-ai cum altfel. Masuri zootehnice.
  • +1 (11 voturi)    
   rautati (Joi, 18 martie 2021, 15:59)

   albastrele [utilizator] i-a raspuns lui doz2018

   Lockdownul ar functiona daca chiar i-ar carantina pe toti cei bolnavi sau suspecti.
   Asa ei plimba lockdownul asta in functie de cum merge la ATI.
   Poti sa ai un oras corona-free si a doua zi dupa ridicarea restrictiilor sa revina virusul din alte zone.
   Solutia e ori vaccinarea dar nu intinsa pe ani de zile sau si mai normal sa dea drumul la medicamente sa le iei de la primul simptom.
   In mare parte oamenii respecta regulile si nu avea impresia vreo secunda ca cifrele sunt exacte in alte orase. In Bucuresti ar trebui mult mai multe teste pt incidenta reala de ex. Dar Bucuresti nu intra in carantina nici la 10 la mie, nu ii lasa "inima".
 • +6 (36 voturi)    
  Cum ziceam (Joi, 18 martie 2021, 15:12)

  Alin Delin [utilizator]

  Carantina ajuta de zici ca nu e adevarat.
  Sper ca Fritz e fericit.
  • +3 (17 voturi)    
   am mai zis-o (Joi, 18 martie 2021, 16:24)

   justin [utilizator] i-a raspuns lui Alin Delin

   1. Cazurile sunt MULT mai multe decat cele din statistica oficiala, cel putin in orasele mari

   2. Fara un minim de masuri, situatia ar scapa din control (nr cazuri vs locuri/personal in spitale).

   3. Nu e nimeni nebun sa sustina de placere o astfel de masura. Toti, mai ales un primar nou ales, intelege importanta revenirii cat mai rapide la o viata normala (fara activitate economica nu sunt taxe, nu sunt bani de investitii, nu sunt realizari in timpul mandatului).

   4. E nevoie sa scapam, ca societate, din ghearele populismului. E mult prea usor sa faci ce cred unii ca trebuie facut, sa satisfaci dorintele unei parti ale populatiei, si e mult mai greu sa iti asumi masuri dificile, masuri ce stii sigur ca iti vor scadea capitalul politic. Cei care sustin ridicarea carantinei sau a altor restrictii nu isi vor asuma nimic din ceea ce rezulta ca urmare a acestor actiuni.
   • 0 (0 voturi)    
    minim de masuri zici (Vineri, 19 martie 2021, 16:29)

    Alin Delin [utilizator] i-a raspuns lui justin

    Hai sa luam Texas-ul
    https://www.worldometers.info/coronavirus/usa/texas/
    De 1 luna nu mai e obligatorie masca in texas
 • +6 (36 voturi)    
  Carantina si mastile sunt ineficiente (Joi, 18 martie 2021, 15:18)

  PrivireCritica [utilizator]

  Populatia s-a saturat de restrictii inutile impuse de niste incompetenti destructivi. Eliminati restrictia de circulatie noaptea, mastile in aer liber si lasati pe cei vaccinati sa aiba acces in interior ( restaurante, baruri, teatre, spectatacole..) Veti avea mari surprize !! Infectarile vor scadea, vaccinarile vor creste ! Asta doar daca factorii de decizie au IQ peste 85 si nu sunt arabi psihopati!
  • -3 (15 voturi)    
   Noroc, totusi... (Joi, 18 martie 2021, 16:09)

   Valtran [utilizator] i-a raspuns lui PrivireCritica

   ..... ca nu-ti baga in seama nimeni ineptiile.
   In general, cu cat e prostul mai prost, cu atat mai abitir vorbeste despre IQ...
  • -1 (17 voturi)    
   Stai in casa seara (Joi, 18 martie 2021, 16:09)

   Victtor [utilizator] i-a raspuns lui PrivireCritica

   Nu te mai plimba de capul tau, peste tot.
 • +7 (27 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Joi, 18 martie 2021, 15:20)

  [anonim]

  • -9 (21 voturi)    
   Niste amenzi i-ar ajuta (Joi, 18 martie 2021, 16:10)

   Victtor [utilizator] i-a raspuns lui

   Daca nu au incredere pot fi convinsi cu amenzi si pedepse.
   • +6 (10 voturi)    
    A mai fost unul... (Joi, 18 martie 2021, 20:25)

    n4c [utilizator] i-a raspuns lui Victtor

    ..pe vremuri cu lozinca asta, daca nu vrei te obligam.

    Nu s-a terminat bine!
 • +6 (22 voturi)    
  bravo, Fritz (Joi, 18 martie 2021, 15:54)

  eyesopen [utilizator]

  din greseala in greseala, spre victoria finala.

  timp de un an intreg a putut vedea oricine a avut ochi si creier ca restrictiile astea au zero efecte (putem sa ne uitam acum la tari ca Franta, care e in lockdown de trei luni absolut degeaba), dar unii continua sa-si imagineze ca daca repeti la infinit acelasi experiment in aceleasi conditii poti obtine alt rezultat. un soi de perseverenta specifica unui anumit mamifer.

  si acum sa vina martorii lui covid, apostolii puscariei colective, cu minusurile.
  • -4 (8 voturi)    
   Fals si tendentios ! (Joi, 18 martie 2021, 21:03)

   Valtran [utilizator] i-a raspuns lui eyesopen

   Si in Romania, si in alte parti ale lumii, de fiecare data cand au fost respectate restrictiile, a scazut numarul celor infectati.
   E suficient sa iti amintesti ce s-a intamplat in Romania !

   Prostul injura medicul pentru existenta bolilor !
   • +1 (3 voturi)    
    i-ati luat locul lui marionette? (Joi, 18 martie 2021, 23:53)

    dani777 [utilizator] i-a raspuns lui Valtran

    ca vad ca a disparut, dar dvs turuiti acum un mesaj (sau doua de fapt), le tot scrieti identic peste tot. numa' ala mai avea idei putine si fixe. fiti mai inspirat, limba e flexibila. :)))
    • -2 (4 voturi)    
     O fi limba flexibila ... (Vineri, 19 martie 2021, 12:46)

     Valtran [utilizator] i-a raspuns lui dani777

     ..... (va las placerea de a o exersa) dar nu si mintea unora.
     Prin urmare, da ! cateodata, e nevoie sa repeti pana cand se asimileaza.
 • -4 (6 voturi)    
  fara testare in masa... (Joi, 18 martie 2021, 17:55)

  jescu [utilizator]

  Sa testeze macar lucratorii din magazinele alimentare(singurele deschise), pe persoanele care vor sa mearga cu transportul in comun, pe angajatii firmelor care prin natura muncii pe timpul zilei trebuie sa se aproprie la mai mult de 2m unul de altul sau de clienti, macar si pentru cateva secunde.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by