Opt angajaţi ai Primăriei Sectorului 5, de la Direcţia Resurse Umane şi de la cea de Investiţii, au fost confirmaţi cu Covid-19, anunță News.ro. Spaţiile instituţiei au fost dezinfectate de o firmă specializată.

HotNews.roFoto: Hotnews

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 au anunţat, joi, că 7 persoane din cadrul Direcţiei Resurse Umane şi o persoană de la Direcţia de Investiţii au fost confirmate pozitiv la testul SARS-CoV-2 în ultimele zile.

„S-a realizat o anchetă epidemiologică în urma căreia s-a decis ca toţi colegii celor opt funcţionari care au intrat în contact direct cu aceştia să fie testaţi. Din fericire, rezultatul testelor a fost negativ”, a arătat sursa citată.

Ca urmare, toate spaţiile din clădirea Primăriei au fost dezinfectate de o firmă specializată.

„Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, le solicită din nou angajaţilor să respecte cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi pentru a limita răspândirea Covid-19, mai ales să poarte mască de protecţie în permanenţă. Mai mult, acesta a dispus ca pe toate ecranele aflate în incinta Primăriei să ruleze clipuri de informare referitoare la purtarea corectă a măştii, importanţa igenizării mâinilor şi modalităţile de înscriere în campania de vaccinare şi importanţa acesteia”, au transmis reprezentanţii instituţiei.