A început vaccinarea angajaților Poștei Române. Primul angajat, un salariat al Oficiului Județean de Poștă Caraș-Severin, a primit sâmbătă prima doză de vaccin, relatează Mediafax. Până acum, 39% din salariații companiei și-au exprimat acordul pentru vaccinarea anti-Covid.

Factor postalFoto: Posta Romana

Potrivit unui comunicat al Poștei Române, Sorin Cristian Mateia este primul angajat care a fost vaccinat. Acesta lucrează la Poștă din 2006 și a fost vaccinat la Spitalul Orășenesc Oravița.

„Am așteptat cu nerabdare ziua în care să putem spera că începe cu adevărat sfârșitul pandemiei. M-am înscris încrezător și optimist că acest vaccin, pe lângă faptul că îmi aduce un beneficiu direct, reprezintă și un plus pe care îl aduc personal comunității în care trăiesc”, a spus acesta.

Până în acest moment, 39% dintre angajații companiei și-au exprimat acordul pentru vaccinarea anti-Covid, iar 27% dintre aceștia au fost deja programați pentru a li se administra prima doză de vaccin și rapelul.

„După un an dificil pentru toți angajații Poștei Române, oamenii din linia întâi fără de care actvitatea companiei nu se putea desfășura, mă bucur că în sfârșit putem beneficia de rezultatele cercetărilor oamenilor de știință și putem să contribuim și noi la stoparea pandemiei și să revenim, astfel, cât mai rapid la normalitate”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poștei Române.