Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat împotriva COVID-19, sâmbătă la prânz, la Spitalul Militar "Dr. Carol Davila".

Florin Citu s-a vaccinat 2Foto: Spitalul Militar

Cîțu a mers la vaccinare îmbrăcat cu un tricou alb cu mesajul "# Împreună învingem pandemia".

"Nu am simțit nimic, asta îi spuneam doamnei asistente, că nu mi-am dat seama când a făcut vaccinul. Mă bucur că am putut să mă vaccinez, am făcut-o atât pentru mine, cât și pentru cei din jurul meu și pentru a da un semnal de încredere pentru toți românii. Orice este nevoie să vină din partea mea pentru a convinge cât mai multi români să se vaccineze, voi face”, a spus Cîțu, după ce s-a vaccinat.

Cu o zi în urmă, tot la Spitalul Militar, s-a vaccinat și președintele Klaus Iohannis, care a dat startul celei de-a două etape a campaniei de vaccinare împotriva COVID. "Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie. Vă mulțumesc, vă doresc multă sănătate!”, a declarat șeful statului.

Vineri, în România a început cea de a doua etapă a campaniei de vaccinare, în care sunt incluse persoanele cu vârsta peste 65 de ani, bolnavii cronici și angajații din domenii esențiale de activitate.